Λαχταριστά Λουκανικοπιτάκια της στιγμής με τυρί και μπέικον

12 mini λουκάνικα
6 φέτες μπέικον
100 γρ. τριμμένο τυρί
1 φύλλο σφολιάτας
1 αυγό χτυπημένο
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Κόβουμε τις φέτες μπέικον στη μέση και τυλίγουμε το κάθε λουκάνικο.
Κόβουμε τη σφολιάτα σε 12 τετράγωνα κομμάτια και απλώνουμε πάνω το αυγό.
Σε κάθε τετράγωνο πασπαλίζουμε με λίγο τυρί, προσθέτουμε το λουκάνικο και τυλίγουμε.
Κάνουμε μερικές τρύπες πάνω από κάθε πιτάκι και απλώνουμε αυγό.
Ψήνουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.


Close