
Tα πιο Λαχταριστά πατοπιτάκια με διάφορα τυριά και με μια ιδιαίτερη ζύμη γιαουρτιού θα σας ξετρελάνουν. Για όλες τις ώρες,όλες τις περιστάσεις δίνουν μια όμορφη νότα στο τραπέζι σας!
- νερό 220 γρ ζεστό
- γάλα 220 γρ ζεστό
- ηλιέλαιο 210 γρ
- ζαχαρη 1 κτσ
- γιαουρτι 2 κτσ
- ξερή μαγιά 9 γρ
- αυγα Ασπράδι από 2
- αλευρι 1 κιλό
- αλατι 1 κτσ
Για την ζύμη
- πατατες 850 γρ βρασμένες
- αυγα 1
- ρίγανη
- αλατι
- τυρί 200 γρ μίξη 3
- βουτυρο 100 γρ λιωμένο
Για την γέμιση
- αυγα 2 κρόκοι
Για το άλειμμα
Ingredients
-For the dough
-220 gr warm water
-220 gr warm milk
-210 gr sunflower oil
-1 tbsp sugar
-2 tbsp yoghurt
-9 gr dry yeast
-White from 2 eggs
-1 kg flour
-1 tbsp salt
-For the potatoes
-850 gr boiled potatoes
-1 egg
-oregano
-salt
-200 gr mix 3 cheeses
-100 gr melted butter
-For spreading
-2 yolks