Υλικά:

Υλικά

250γρ. τυριά 3 ασπράδια αυγού

Ευχαριστώ πολύ την Αγγελική Σερβέ για την πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή της.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε απλά τα ασπράδια των αυγών με τα τυριά χωρίς χτύπημα . Για 1 ώρα περίπου τα διατηρούμε στο ψυγείο για να σφίξουν -εδώ είναι το μυστικό τους —δεν θέλει ούτε φρυγανιά ούτε αλεύρι —- Αμέσως μετά μπόλικο καυτό λάδι κατά προτίμηση σπορέλαιο

Από τυριά βάζουμε ότι θέλουμε. Τηγανίζουμε σαν τους λουκουμάδες . Εγώ τα έπλασα με τα χέρια σαν γιουβαρλάκια μπαλίτσες–δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις έτοιμες–βγαίνουν 13 κομμάτια !

Sofia Georgiefendi‎”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.