Συνταγή για νόστιμα ραβιόλια αλά κρεμ με μπέικον και μανιτάρια για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι αλλά και για τον Χριστουγεννιάτικο μπουφέ που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από κανένα μενού.

Υλικά:

Τα ραβιόλια αλά κρεμ είναι ένα από τα πιο νόστιμα πιάτα και η Μένια Στεφοπούλου μας δείχνει την πιο εύκολη συνταγή για να τα δοκιμάσουμε. Χρειαζόμαστε μόνο λίγα υλικά και έχουν σίγουρη επιτυχία. Μπορούμε να τα εντάξουμε και στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή τον γιορτινό μπουφέ και σίγουρα θα ξετρελαθούν όλοι οι καλεσμένοι.

Τα ραβιόλια είναι από τα πιο διαδεδομένα ζυμαρικά και ο καλύτερος τρόπος για να τα απολαύσουμε είναι το αλά κρεμ. Σήμερα θα σου δείξουμε μία νόστιμη συνταγή για ραβιόλια με κρέμα γάλακτος, μανιτάρια και μπέικον και σίγουρα δε θα μείνει τίποτα. Είναι η κατάλληλη συνταγή ακόμη και για αρχάριες μαγείρισσες. Δοκιμάστε την!

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα ραβιόλια αλά κρεμ:

Ραβιόλια-αλά κρεμ-

Εκτέλεση βήμα προς βήμα

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα μανιτάρια, την πιπεριά και το μπέικον. Σοτάρουμε λίγο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, το ρεγκάτο και τη γκούντα. Ρίχνουμε μέσα τα ραβιόλια που έχουμε βράσει προηγουμένως σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα ανακατεύουμε για λίγο και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σας άρεσε αυτή η συνταγή; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Ραβιόλια-αλά κρεμ-συνταγή-

Σχετικά άρθρα:

Δείτε όλες τις συνταγές της Μένιας Στεφοπούλου στην ομάδα της Μπουκιά και Μένια 

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr