Μακαρονάδα με κρέμα παντζαριού

Συνταγή για μακαρόνια με παντζάρια και φέτα. Αν σας αρέσουν οι ιδιαίτερες γεύσεις τότε σίγουρα αυτή η μακαρονάδα με κρέμα παντζαριού θα σας ενθουσιάσει! Είναι μία μακαρονάδα που είναι κατακόκκινη από τα παντζάρια και έχουν πάρει όλες τις βιταμίνες και την νοστιμιά τους.

Είναι μία μοναδική πρόταση για όλη την οικογένεια και ειδικά για τα παιδιά. Αν δεν τους αρέσουν τα παντζάρια μπορείτε να τους τα προσφέρετε σε μακαρονάδα και μπορεί να αλλάξουν γνώμη.

Δείτε ακόμα Συνταγή για μακαρονάδα με σάλτσα τυριών

Εξαιτίας του κόκκινου χρώματος του παντζαριού αυτή η μακαρονάδα, μπορεί να γίνει κι ένα εξαιρετικό φαγητό για ένα ρομαντικό δείπνο ή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σίγουρα η μακαρονάδα με κρέμα παντζαριού είναι μία ξεχωριστή και πρωτότυπη πρόταση για μακαρόνια, όπως κι αν επιλέξετε να την απολαύσετε και υπό οποιαδήποτε περίσταση. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής:

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια μας σε αλατισμένο νερό. Σε μία ξεχωριστή κατσαρόλα βράζουμε τα παντζάρια. Αφού βράσουν τα παντζάρια μας, τα αλέθουμε στο μούλτι μαζί με το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το αλάτι.

Αφού βράσουμε και σουρώσουμε τα μακαρόνια μας, προσθέτουμε σε αυτά την κρέμα παντζαριού. Σερβίρουμε με τριμμένο ανθότυρο και λίγο άνηθο αν θέλουμε.

Tips

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μακαρόνια ολικής άλεσης. Αντί για ανθότυρο μπορούμε να βάλουμε όποιο τυρί μας αρέσει. Αν θέλουμε να βράσουμε τα παντζάρια καθαρισμένα, μπορούμε να τα βράσουμε μαζί με τα μακαρόνια. Στην συγκεκριμένη συνταγή έβρασαν ξεχωριστά, γιατί τα παντζάρια έβρασαν ακαθάριστα.

Μακαρονάδα με κρέμα παντζαριού

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Chrysafenia Papadopoulou

στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr

Close