Μαλακά τυροψωμάκια με γιαούρτι και φέτα βήμα βήμα

Μαλακά τυροψωμάκια με μαγιά, γιαούρτι και φέτα. Τυροψωμάκια με ζύμη σαν αφρός που εξαφανίζονται σε χρόνο ρεκόρ. Μία εύκολη συνταγή για τυροψωμάκια βήμα βήμα σε βίντεο που θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμη και αν είσαι αρχάρια μαμά αυτά τα τυροψωμάκια θα έχουν σίγουρη επιτυχία.

Είναι το ιδανικότερο κολατσιό για το σχολείο, το γραφείο, το πρωινό ακόμη και για την εκδρομή ή την παραλία.  Μπορείτε επίσης να τα καταναλώσετε μαζί με το φαγητό σας αντί για το κλασικό ψωμί. Φτιάξτε τα και θα τα λατρέψουν τόσο τα παιδιά όσο και οι μεγάλοι!

Εκτέλεση

Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό και το χλιαρό γάλα.
Προσθέτουμε το σπορέλαιο και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και δουλεύουμε.
Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
Την σκεπάζουμε με πετσέτα σε λαδωμένο σκεύος και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 12 μπαλάκια.
Τα ανοίγουμε με τα χέρια, βάζουμε Φέτα και πλάθουμε σε μπαλάκια.
Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστούν.
Αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το γάλα και το αυγό.
Απλώνουμε το μείγμα πάνω από τα μπαλάκια και πασπαλίζουμε σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Μαλακά τυροψωμάκια με γιαούρτι και φέτα βήμα βήμα

Δείτε εδώ το video της συνταγής

Close