μπιφτέκια-τυλιχτά-με-μπέικον-συνταγή-

Μπιφτέκια τυλιχτά με μπέικον. Αφράτα μπιφτέκια από μοσχαρίσιο κιμά με πιπεριά Φλωρίνης, πάπρικα,και μερικά ακόμη απλά υλικά που θα τα τυλίξουμε με μπέικον.

Τα μπιφτέκια είναι τα αγαπημένα μας και σήμερα θα τα απολαύσουμε κάπως διαφορετικά. Θα φτιάξουμε μοσχαρίσια μπιφτέκια με πάπρικα, σκόρδο, κρεμμύδι, πιπεριά Φλωρίνης και μερικά ακόμη απλά υλικά. Αυτά τα αφράτα μπιφτέκια θα τα τυλίξουμε με ένα μπέικον στο κάθε μπιφτέκι.

Μπορούμε να ψήσουμε αυτά τα μπιφτέκια είτε στον φούρνο είτε στην σχάρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα μπιφτέκια είναι πεντανόστιμα, το μπέικον απογειώνει την γεύση τους και μπορεί να απογειώσει την Τσικνοπέμπτη, το Κυριακάτικο τραπέζι και οποιοδήποτε μπουφέ ή επίσημο τραπέζι.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα μπιφτέκια με μπέικον:

μπιφτέκια-τυλιχτά-με-μπέικον-συνταγή-

Εκτέλεση για τα μπιφτέκια με μπέικον

Σε μία λεκάνη προσθέτουμε τον μοσχαρίσιο κιμά. Επίσης βρέχουμε τις φέτες ψωμιού και αφού μουλιάσουν, τις στραγγίζουμε καλά. Αφού στραγγίσουμε πολύ καλά το ψωμί το θρυμματίζουμε στον κιμά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη, τα σκόρδα ψιλοκομμένα και την πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη.

Επίσης προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη, την πάπρικα και το αυγό. Ξεκινάμε και πλάθουμε τον κιμά μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως τα υλικά μας. Σκεπάζουμε τον κιμά με μία πλαστική μεμβράνη και τον αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Δείτε ακόμα Μπιφτέκια γεμιστά με γραβιέρα

Μετά την 1 ώρα, πλάθουμε τα μπιφτέκια μας. Τυλίγουμε το κάθε μπιφτέκι με μία φέτα μπέικον. Ψήνουμε τα μπιφτέκια μας στους 200 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις και τα γυρίζουμε κάθε 15 λεπτά για να μην καούν. Ψήνουμε τα μπιφτέκια μας για περίπου 45 λεπτά, ανάλογα τον φούρνο που διαθέτουμε.

μπιφτέκια-τυλιχτά-με-μπέικον-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Elenfly Helenz

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close