Συνταγή για μαμαδίστικα λαδερά φασολάκια με την παραδοσιακή συνταγή για το ταπεράκι του ολοήμερου αλλά και για το μεσημεριανό όλης της οικογένειας. Μία συνταγή από την φίλη μας Μένια Στεφοπούλου.
Φασολάκια με πατάτες κοκκινιστά της γιαγιάς
Τα φασολάκια είναι ένα αγαπημένο και πολύ θρεπτικό λαδερό, που πρέπει να το έχουμε συχνά στη διατροφή μας. Γι’ αυτό και σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας την παραδοσιακή συνταγή για λαδερά φασολάκια, για να την συνοδεύσουμε με φέτα και φρέσκο ψωμί. Σκέτη κόλαση!
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα παραδοσιακά φασολάκια λαδερά:
Εκτέλεση για τα παραδοσιακά φασολάκια λαδερά
Αρχικά τρίβουμε τα κρεμμύδια στον τρίφτη και χοντροκόβουμε τις πατάτες. Κόβουμε σε ροδέλες τα καρότα και την πιπεριά, αφαιρώντας τα σπόρια της πιπεριάς. Τρίβουμε το σκόρδο και βάζουμε το ελαιόλαδο σε μία μεγάλη κατσαρόλα.
Σοτάρουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το καρότο και την πιπεριά μέχρι να γυαλίσουν. Έπειτα προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες και τη σάλτσα ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σαλάτα με φασολάκια φρέσκα σκορδάτα
Έπειτα βάζουμε τα φασολάκια, βλέπουμε πόσα υγρά έχει το φαγητό και συμπληρώνουμε με νερό. Εμείς βάλαμε περίπου 1 ποτήρι του νερού νερό. Κλείνουμε την χύτρα και βράζουμε για 25 λεπτά.
Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες