Συνταγή για δροσερή ρυζοσαλάτα με τα Πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν και διάφορα λαχανικά για το ταπεράκι της δουλειάς ή για βραδινό.
Υλικά:
Συνταγή για ρυζοσαλάτα με τα Πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν, έτσι ώστε για να μη πάει χαμένο τίποτα. Αυτή η πολύχρωμη, δροσερή και νόστιμη ρυζοσαλάτα με διάφορα λαχανικά και αυγά είναι η τέλεια επιλογή για βραδινό ή για κολατσιό στη δουλειά.
Μετά το Πάσχα, τα βαμμένα αυγά πολλές φορές περισσεύουν και ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους να τα αξιοποιήσουμε. Η ρυζοσαλάτα αυτή είναι η τέλεια λύση! Δροσερή, χορταστική και γεμάτη χρώμα και γεύση. Ιδανική για το οικογενειακό τραπέζι, για ταπεράκι στη δουλειά ή και ως βραδινό.
Τουρσί με τα Πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν
Δείτε την εκτέλεση για τη ρυζοσαλάτα με τα Πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν:

Εκτέλεση
Αρχικά μουλιάζουμε το ρύζι και το βράζουμε για 40 λεπτά. Έπειτα το βάζουμε σε ένα πιάτο και το ανακατεύουμε με το βρασμένο αυγό κομμένο σε μικρότερα κομμάτια, το αβοκάντο, τον βρασμένο αρακά και το καλαμπόκι χωρίς τα ζουμιά της κονσέρβας.
Δροσερή ρυζοσαλάτα
Επίσης προσθέτουμε ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο μαϊντανό, την πορτοκαλί και την κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους και το καρότο. Στο τέλος ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού και περιχύνουμε τη σαλάτα.

Η συνταγή είναι της φίλης μας Voula Damala
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr