σαλάτα_για_μπουφέ_

Σαλάτα για μπουφέ που μοιάζει με πίνακας ζωγραφικής για τα επίσημα τραπέζια και όχι μόνο!

Ακόμη και μία σαλάτα με τα πιο απλά υλικά μπορεί να μοιάσει με πίνακας ζωγραφικής αν έχουμε λίγη φαντασία και μεράκι. Η σαλάτα για μπουφέ που θα μοιραστούμε μαζί σας έχει καρότο, αγγούρι, λάχανο, ντοματίνια και μαϊντανό. Κι όμως μοιάζει με κανονικό έργο τέχνης.

Μία σαλάτα που θυμίζει μαργαρίτα και σίγουρα θα την απολαύσουν τόσο οι καλεσμένοι σας όσο κι εσείς. Τώρα που άνοιξε ο καιρός κι εμείς με την σειρά μας ανοίξαμε τα σπίτι μας, τα τραπέζια θα γίνονται όλο και πιο συχνά. Έτσι σαλάτες για μπουφέ όπως είναι η Πράσινη σαλάτα με σάλτσα βινεγκρέτ επιβάλλονται. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση:  

Εκτέλεση

Στην αρχή παίρνουμε τα αγγούρια μας και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τρίβουμε το λάχανο και το καρότο και τα βάζουμε στην άκρη. Παίρνουμε λοιπόν μία μία την φέτα του αγγουριού και την διπλώνουμε σαν πέταλο λουλουδιού. Αφού την διπλώσουμε καλά, γεμίζουμε το κάθε “πέταλο” αρχικά με τριμμένο λάχανο και στην συνέχεια με τριμμένο καρότο.

Δείτε ακόμα Πράσινη σαλάτα με αυγό

Γεμίζουμε όλα τα πέταλα της μαργαρίτας με το λάχανο και το καρότο. Στην συνέχεια βάζουμε στο κέντρο του καλαμπόκι. Γύρω από την σαλάτα βάζουμε τα ντοματίνια και τα φυλλαράκια του μαϊντανού. Βάζουμε την σαλάτα μας στο ψυγείο για να είναι δροσερή και απολαμβάνουμε.

σαλάτα_για_μπουφέ_ σαλάτα_για_μπουφέ_ σαλάτα_για_μπουφέ_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Tatjana Mico

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close