Σάντουιτς-με πίτες-για σουβλάκι-συνταγή-

Σήμερα σας έχουμε μία οικονομική και λαχταριστή συνταγή για σάντουιτς με πίτες για σουβλάκι με ό,τι υλικά έχετε στο ψυγείο σας. Εμείς θα σας δείξουμε την δική μας συνταγή αλλά εσείς μπορείτε να βάλετε φαντασία!

Τί πιο εύκολο, οικονομικό, γρήγορο και χορταστικό από ένα σάντουιτς ακόμη και στις στιγμές μεγάλης πείνας; Σήμερα λοιπόν θα σας φτιάξουμε ένα πεντανόστιμο σάντουιτς που μοιάζει λίγο και με πυραμίδα. (ΚΛΑΙΜΕΕΕΕΕ).

Δείτε ακόμα Σπιτικά ψωμάκια για σάντουιτς με πετιμέζι

Σάντουιτς με ό,τι υλικά έχουμε στο ψυγείο μας και πίτες για σουβλάκι για την τσαχπινιά! Εμείς ας πούμε βάλαμε συσκευασμένη σαλάτα του κηπουρού, μαρούλι, πάριζα και μερικά ακόμη απλά υλικά. Εσείς βάλτε φαντασία.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το σάντουιτς με πίτες για σουβλάκι:

Σάντουιτς-με πίτες-για σουβλάκι-συνταγή-

Εκτέλεση για το σάντουιτς με πίτες για σουβλάκι

Στρώνουμε την πρώτη πίτα για σουβλάκι και στρώνουμε από πάνω την σαλάτα κηπουρού, μία πάριζα, μία γκούντα και μία φέτα ντομάτα. Από πάνω βάζουμε την δεύτερη πίτα για σουβλάκι και προσθέτουμε κι άλλη πάριζα, γκούντα και μαρούλι.

Δείτε ακόμα Vegan σάντουιτς με ρεβίθια σε τορτίγια

Προσθέτουμε την τρίτη πίτα για σουβλάκι προσθέτουμε γκούντα και πάριζα, αν θέλουμε βάζουμε λίγη ακόμη ντομάτα και μαρούλι και κλείνουμε με την τέταρτη πίτα.

Σάντουιτς-με πίτες-για σουβλάκι-συνταγή-

Το βάζουμε στην τοστιέρα και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρι

Η συνταγή είναι της φίλης μας Anna Filippa

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close