Συνταγή για χωριάτικο τραγανό ψωμί φωτο

Συνταγή για χωριάτικο τραγανό ψωμί! Γιατί σαν το ψωμάκι φτιαγμένο από τα χεράκια μας δεν έχει! Αν θέλετε ένα νόστιμο και θρεπτικό τραγανό χωριάτικο ψωμάκι για εσάς και τα παιδιά σας, τώρα που μένουμε σπίτι, τότε αυτή η συνταγή είναι τέλεια! Δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο και αυτό σας το υποσχόμαστε!

Δείτε ακόμα Συνταγές με μπαγιάτικο ψωμί – Θα γλύφετε τα δάχτυλά σας

Μία εύκολη συνταγή για τραγανό ψωμί με μαλακή ψίχα στην μέση για πολλές “βούτες” στα φαγητά μας. Μπορούμε επίσης να το απολαύσουμε με ντοματούλα φρέσκα σε φέτες και λίγο ελαιόλαδο. Το αγαπημένο μας ψωμί χρειάζεται 7 απλά υλικά που μπορούμε εύκολα να βρούμε στο supermarket. Δείτε την εκτέλεση παρακάτω: 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το σκληρό αλεύρι, την νωπή μαγιά, το νερό, το αλάτι, την ζάχαρη και το ελαιόλαδο. Ξεκινάμε να ζυμώνουμε με τα χέρια και αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον αλεύρι ή νερό.

Αφού το ζυμάρι μας είναι έτοιμο δίνουμε το σχήμα που μας αρέσει στο ψωμάκι μας και χαράζουμε το ψωμί μας με το χέρι για το σχέδιο. Το ψήνουμε για μία ώρα στον φούρνο και το απολαμβάνουμε όπως μας αρέσει! Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Συνταγή για χωριάτικο τραγανό ψωμί Συνταγή για χωριάτικο τραγανό ψωμί Συνταγή για χωριάτικο τραγανό ψωμί Συνταγή για χωριάτικο τραγανό ψωμί Συνταγή για χωριάτικο τραγανό ψωμί

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Βάνα Ντελή

στην αγαπημένη μας ομάδα Μαγειρέματα “Deli”cious!

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

 

Close