Συνταγή για κασερόπιτα με σφολιάτα και κρέμα γάλακτος.

Συνταγή για κασερόπιτα με σφολιάτα και κρέμα γάλακτος!

Μια θεϊκή κασερόπιτα, με τρικαλινό τυρί και κρέμα γάλακτος μπορεί να γίνει η αγαπημένη πίτα για όλη την οικογένεια! Μπορείτε να την δώσετε στο παιδί, έτσι ώστε να την πάρει μαζί του για κολατσιό στο διάλειμμα του σχολείου ή για μεσημεριανό στο ολοήμερο.

Μπορείτε με αυτήν, να εμπλουτίσετε ακόμη περισσότερο τον μπουφέ του παιδικού πάρτι ή γενικότερα τον μπουφέ οποιασδήποτε συγκέντρωσης στο σπίτι σας! Το τρικαλινό τυρί σε συνδυασμό με την κρέμα γάλακτος, κάνει αυτή την μοναδική και πεντανόστιμη κασερόπιτα να λιώνει στο στόμα!

Η συνταγή είναι εύκολη και τα υλικά είναι μόνο 5! Πολύ γρήγορα, εύκολα και οικονομικά δηλαδή, μπορείτε να έχετε μια απολαυστική πίτα να σας περιμένει για να συνοδεύσετε το μεσημεριανό σας ή να την φάτε για βραδινό. Δοκιμάστε την και δε θα το μετανιώσετε. Δείτε την συνταγή για κασεροπιτα με κρέμα γάλακτος και τρικαλινό τυρί παρακάτω

Εκτέλεση κασεροπιτα με σφολιάτα

Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και στρώνουμε ένα φύλλο σφολιάτας. Το ανοίγουμε και το απλώνουμε με τα δάχτυλά μας και στα τοιχώματα του πυρέξ και στον πάτο του. Τρίβουμε στον τρίφτη το τρικαλινό τυρί και το απλώνουμε στο πυρέξ, πάνω από το φύλλο σφολιάτας. Ρίχνουμε λίγη ρίγανη και κλείνουμε την γέμιση μας με ακόμη ένα φύλλο σφολιάτας.

Δείτε ακόμα Κασερόπιτα στριφτή! Πεντανόστιμη!!!

Κόβουμε ακόμη ένα φύλλο σφολιάτας και πετάμε τα περισσεύματα του. Το υπόλοιπο το κάνουμε ρολάκι γύρω γύρω με τα δάχτυλά μας. Με την μύτη του μαχαιριού, χαράζουμε γραμμές. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τα δύο αυγά και ρίχνουμε το μείγμα από πάνω.

Αφήνουμε την πίτα στο ψυγείο σκεπασμένη να ρουφήξει τα υγρά της. Με το πιρούνι, κάνουμε τρυπούλες και ψήνουμε την πίτα μας στους 200 βαθμούς Κελσίου, στον αέρα μέχρι να ροδίσει.

Συνταγή για κασερόπιτα με σφολιάτα και κρέμα γάλακτος!

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Σούλα Λεβέντη στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr

Close