Μια συνταγή για να χρησιμοποιήσετε με διαφορετικό τρόπο το μπρόκολο που παραμένει στο ψυγείο σας και δεν έχετε άλλο τρόπο να το μαγειρέψετε εκτός από τους συνηθισμένους. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
3 αυγά 100 ml γάλα 100 ml φυτικό λάδι 250 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 πακέτο μάγια 20 γραμμάρια παρμεζάνα 100 γραμμάρια σαλάμι (για τα παιδάκια εσεις θα χρησιμοποιήσετε κοτόπουλο ή γαλοπούλα) 120 γραμμάρια μοτσαρέλα 300 γραμμάρια μπρόκολο Αλάτι Πιπέρι
Δείτε ακόμη: Σουφλέ με μπρόκολο και γαλοπούλα
Συνταγή:
Βήμα 1

Καθαρίστε το μπρόκολο, το κόβουμε και το αφήνουμε στον ατμό για 10 λεπτά.
Βήμα 2

Σε ένα μπολ, χτυπήστε ελαφρά τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι, στη συνέχεια, προσθέστε το γάλα και το λάδι.
Δείτε ακόμη: Αγιορείτικο ψωμί!
Βήμα 3

Προσθέτουμε τη παρμεζάνα, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
Βήμα 4

Ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί μια λεία πάστα.
Βήμα 5

Κόψτε τη μοτσαρέλα σε κύβους και το σαλάμι.
Βήμα 6

Προσθέτουμε στο μείγμα το σαλάμι, τη μοτσαρέλα και το μπρόκολο.
Δείτε ακόμη: Λαχταριστη κοτόπιτα με κρέμα γάλακτος και μπρόκολο
Βήμα 7

Ανακατέψτε με ένα ξύλινο κουτάλι.
Βήμα 8

Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 190 βαθμούς ψήνουμε για 30 με 35 λεπτά.
Βήμα 9


Αφήστε το να κρυώσει και αφαιρούμε από το καλούπι.
Βήμα 10

Σερβίρετε κομμένο σε φέτες. Καλή σας Όρεξη!