τραγανά-τηγανιτά-καλαμαράκια-συνταγή-

Τηγανιτά καλαμαράκια για την Μεγάλη Εβδομάδα . Τηγανιτά καλαμαράκια σε κουρκούτι από αλεύρι και ανθρακούχο νερό για την Μεγάλη εβδομάδα .

Τα τηγανιτά καλαμαράκια είναι ένας μοναδικός μεζές για τον μπουφέ της Καθαράς Δευτέρας, την περίοδο της Σαρακοστής αλλά και κάθε άλλη νηστίσιμη και όχι μόνο περίοδο. Επίσης τα τηγανιτά καλαμαράκια είναι ένας μοναδικός μεζές για τσιπουράκι και ουζάκι όλο τον χρόνο.

Σήμερα λοιπόν οι foodacholics μοιράζονται μαζί μας μία υπέροχη συνταγή για τηγανιτά καλαμαράκια. Είναι τηγανιτά καλαμαράκια σούπερ τραγανά και είναι σίγουρα τα πιο εύκολα, οικονομικά αλλά και πεντανόστιμα καλαμαράκια. Με μόλις 4 υλικά.

Τηγανιτά καλαμαράκια για την Μεγάλη Εβδομάδα

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα τηγανιτά  καλαμαράκια για την Μεγάλη εβδομάδα :

τηγανιτά -καλαμαράκια- για- την -Μεγάλη -εβδομάδα-

Εκτέλεση για τα τηγανιτά καλαμαράκια για την Μεγάλη εβδομάδα

Στην αρχή βάζουμε ηλιέλαιο να ζεσταθεί μαζί με λίγο αλάτι. Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια και τα κόβουμε σε ροδέλες. Στην συνέχεια τα βουτάμε στο αλεύρι για όλες τις χρήσεις από όλες τις πλευρές. Στην συνέχεια τα βουτάμε μέσα στο ανθρακούχο νερό και τα βάζουμε σε ένα τάπερ γεμάτο αλεύρι.

Δείτε ακόμα Καλαμαράκια σωτέ με λαχανικά

τηγανιτά -καλαμαράκια- για- την -Μεγάλη -εβδομάδα-

Τα κουνάμε μέσα στο τάπερ για να πάει το αλεύρι παντού και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Αφού πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε και από την άλλη. Αφού είναι έτοιμα τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας για φύγουν τα πολλά λάδια και τα σερβίρουμε με λεμονάκι, μαγιονέζα και κρόκο Κοζάνης.

τηγανιτά -καλαμαράκια- για- την -Μεγάλη -εβδομάδα-

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση για τα τηγανιτά καλαμαράκια παρακάτω:

τραγανά-τηγανιτά-καλαμαράκια-συνταγή-

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close