Νηστίσιμα τρουφάκια χωρίς ζάχαρη_

Νηστίσιμα τρουφάκια χωρίς ζάχαρη ! Είναι ιδανικά και πεντανόστιμα τρουφάκια για τους ανθρώπους που θέλουν να νηστέψουν, για τους διαβητικούς ή για τα μικρά παιδιά αφού δεν έχει ούτε ίχνος ζάχαρης! Έχει φυστικοβούτυρο και μερικά ακόμη απλά υλικά που σίγουρα θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Δείτε ακόμα Τρουφάκια χωρίς ζάχαρη με 3 υλικά

Μπορεί να νηστεύουμε ή να είμαστε διαβητικοί όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε στην άκρη τις λιχουδιές. Είναι μία οικονομική συνταγή, αφού περιέχει μόνο πέντε υλικά. Είναι αρκετά εύκολη και αρκετά οικονομική, οπότε ακόμη κι ένας φοιτητής θα μπορούσε να την φτιάξει. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής:

Εκτέλεση για νηστίσιμα τρουφάκια χωρίς ζάχαρη

Αλέθουμε το μούσλι για λίγο στο blender (ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν το αλέθουμε τελείως). Το βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το μέλι, το φυστικοβούτυρο, το νερό και ανακατεύουμε.

Σκεπάζουμε με μεμβράνη το μπολ και το βάζουμε μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει. Πλάθουμε σε μπαλάκια των 20 γρ. και τα ρολάρουμε σε ινδοκάρυδο.

Νηστίσιμα_ τρουφάκια_ χωρίς _ζάχαρη_ Νηστίσιμα_ τρουφάκια_ χωρίς _ζάχαρη_ Συνταγή_ Νηστίσιμα_ τρουφάκια_ χωρίς _ζάχαρη_ Συνταγή_ Νηστίσιμα_ τρουφάκια_ χωρίς _ζάχαρη_ τρουφάκια_χωρίς_ζάχαρη_ τρουφάκια_χωρίς_ζάχαρη_ Νηστίσιμα_ τρουφάκια_ χωρίς _ζάχαρη_ Συνταγή_ Νηστίσιμα_ τρουφάκια_ χωρίς _ζάχαρη_ Συνταγή_

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close