Υλικά 4 μεσαίες ώριμες μπανάνες ή 3 μεγάλες 1 κ.σ. μέλι 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ¼ φλιτζανιού βούτυρο ξηρών καρπών 2 κ.σ. λάδι καρύδας ή λιωμένο βούτυρο 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου ½ φλιτζάνι αλεύρι καρύδας ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ ½ κ.γ. σόδα ½ κ.γ. κανέλα ¼ κ.γ. αλάτι ½ φλιτζάνι κομμάτια σοκολάτας (προεραιτικά)

Εκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις μπανάνες, το μέλι, τη βανίλια, το άλειμμα ξηρών καρπών και το λάδι καρύδας. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και ανακατεύουμε απαλά. Επειτα βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά με τελευταία τα κομμάτια σοκολάτας. Τοποθετούμε το μίγμα σε φόρμα και ψήνουμε στους 180 σε προθερμασμένο φούρνο για 25-30 λεπτά.

photo via pinterest