Ζαμπονόπιτα με σπασμένα φύλλα κρούστας

Ζαμπονόπιτα με σπασμένα φύλλα κρούστας! Υπέροχη συνταγή για όλη την οικογένεια που μπορούμε να την δώσουμε και σαν κολατσιό για το σχολείο των παιδιών. Η συγκεκριμένη ζαμπονοκασερόπιτα, φτιάχτηκε με ό,τι περίσσεψε. Φύλλα κρούστας που είχαν περισσέψει, σπιτικό ζαμπόν συνταγή εδώ, κασέρι που είχε περισσέψει και μερικά ακόμη υλικά.

Δείτε ακόμα Η καλύτερη πρασοκιμαδόπιτα από το Live Kitchen (video)

Είναι μία υπέροχη και οικονομική ζαμπονόπιτα! Είναι απλά υπέροχη και οικονομική και μπορεί πραγματικά να σας λύσει τα χέρια, τώρα που τα σχολεία άνοιξαν ξανά και τα παιδιά μας πρέπει να παίρνουν κάτι μαζί τους στο σχολείο. Μία πολύ γρήγορη και εύκολη συνταγή που θα δούμε μαζί σας παρακάτω: 

Ζαμπονόπιτα με σπασμένα φύλλα κρούστας

Εκτέλεση για Ζαμπονόπιτα με σπασμένα φύλλα κρούστας

Παίρνουμε τα φύλλα κρούστας και τα σπάμε σε κομμάτια. Τα βάζουμε σε ένα μικρό πυρέξ. Από πάνω βάζουμε το ζαμπόν και το κασέρι σε κομματάκια.

Σε ένα μπολάκι χτυπάμε τρία αυγά και το γάλα και ρίχνουμε το μείγμα πάνω από το ζαμπόν και το κασέρι. Στην συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο εδώ κι εκεί. Ψήνουμε την πίτα μας στον αέρα, για μισή ώρα περίπου.

Tips για  Ζαμπονόπιτα με σπασμένα φύλλα κρούστας

Αυτή η πίτα φτιάχνεται με ό,τι μας έχει περισσέψει. Γι’ αυτό και στην γέμιση μπορούμε να βάλουμε ό,τι άλλο μας αρέσει και δεν θέλουμε να το πετάξουμε.

Μείγμα για_ ζαμπονόπιτα με_ σπασμένα φύλλα κρούστας _ Σπασμένα φύλλα κρούστας _ Ζαμπονόπιτα με σπασμένα φύλλα κρούστας_Συνταγή_ Ζαμπονόπιτα με σπασμένα φύλλα κρούστας_ Συνταγη για_ Ζαμπονόπιτα με_ σπασμένα φύλλα κρούστας_ Ζαμπονόπιτα με_ σπασμένα φύλλα κρούστας_Με ότι περίσσεψε_ Ζαμπονόπιτα με_ σπασμένα φύλλα κρούστας_Στο πυρέξ_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Voula Damala

και την βρήκαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγή: daddy-cool.gr 

Close