Ζουμερά μπιφτέκια με σιμιγδάλι στο τηγάνι - Καλύτερα από τα αγοραστά

Αφράτα μπιφτέκια με σιμιγδάλι στο τηγάνι για να γλείφετε τα δάχτυλά σας! Γίνονται μαλακά και ζουμερά και μπορείτε να τα συνοδεύσετε με πατάτες, ρύζι ή σαλάτα. Μικροί και μεγάλοι θα γλείφουν τα δάχτυλά τους!

Εκτέλεση για μπιφτέκια με σιμιγδάλι

Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε καλά. Αφού κάνουμε ένα ομογενές μείγμα, το βάζουμε στο ψυγείο για να ξεκουραστεί για μια ώρα περίπου ή ολόκληρο το βράδυ. Στη συνέχεια, πλάθουμε τα μπιφτεκάκια μας.

Δείτε ακόμα Μπιφτέκια κοκκινιστά με κριθαράκι σαν γιουβέτσι!

Δοκιμάζουμε πάντα σε ένα μικρο τηγάνι τον κιμά και συμπληρώνουμε με ότι λείπει, έτσι ώστε να βγει όπως το θέλουμε στην γεύση. Το μάτι του φούρνου πρέπει να είναι σε μέτρια φωτιά και εμείς θα πρέπει να είμαστε πάνω από το τηγάνι, για να μην μας καούν.

Ζουμερά μπιφτέκια με σιμιγδάλι στο τηγάνι - Καλύτερα από τα αγοραστά Ζουμερά μπιφτέκια με σιμιγδάλι στο τηγάνι - Καλύτερα από τα αγοραστά Ζουμερά μπιφτέκια με σιμιγδάλι στο τηγάνι - Καλύτερα από τα αγοραστά Ζουμερά μπιφτέκια με σιμιγδάλι στο τηγάνι - Καλύτερα από τα αγοραστά

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Marilena Pappa‎ στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου: daddy-cool.gr

Close