η-βασίλισσα-της-καθαριότητας-δείχνει-καθαριστικό-για-αρμούς-diy-

Η βασίλισσα της καθαριότητας προτείνει diy καθαριστικό για αρμούς με μόλις 3 υλικά. Ένα diy καθαριστικό με μόλις 3 υλικά που θα κάνει τους αρμούς να λάμψουν από την βασίλισσα της καθαριότητας στο TikTok.

Το TikTok είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μεγάλη αναγνώριση από το κοινό. Εκτός από μία πλατφόρμα με διάφορα challenges και χιουμοριστικά βιντεάκια είναι επίσης και μία πλατφόρμα με έξυπνα κόλπα καθαριότητας, diy καθαριστικά αλλά και συνταγές μαγειρικής που μοιράζονται οι χρήστες μεταξύ τους.

Στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε ένα οικονομικό diy καθαριστικό για αρμούς με μόλις 3 οικονομικά υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας από την βασίλισσα της καθαριότητας όπως την αναφέρουν οι θαυμαστές της στο TikTok. Διαβάστε παρακάτω: 

Η βασίλισσα της καθαριότητας προτείνει diy καθαριστικό για αρμούς

Η βασίλισσα της καθαριότητας ονομάζεται Chantel Mila και είναι από την Μελβούρνη. Στο TikTok είναι γνωστό και ως Mama Mila και έχει πολύ μεγάλη δημοτικότητα στην πλατφόρμα, αφού συχνά μοιράζεται με τους υπόλοιπους χρήστες διάφορα οικονομικά diy καθαριστικά αλλά και κόλπα καθαριότητας.

Γι’ αυτό και πήρε τον τίτλο βασίλισσα της καθαριότητας από τους θαυμαστές της. Αυτή τη φορά ανέβασε ένα βίντεο που μας δείχνει πως μπορούμε να κάνουμε τους αρμούς από τα πλακάκια να λάμψουν με μόλις 3 απλά και οικονομικά υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας.

η-βασίλισσα-της-καθαριότητας-δείχνει-καθαριστικό-για-αρμούς-diy-

Δημιούργησε ένα ισχυρό καθαριστικό για τους αρμούς με οξυζενέ, σόδα και υγρό για τα πιάτα. Αρχικά ανακάτεψε σε ένα μπολ 1/3 φλιτζάνι οξυζενέ μαζί με 1 φλιτζάνι σόδα. Αφού ομογενοποιήθηκε το μείγμα πρόσθεσε 1 κουταλιά της σούπας υγρό πιάτων και ανακάτεψε τα υλικά της.

Δείτε ακόμα Σκόνη στο σπίτι: 20 κόλπα για να φύγει

η-βασίλισσα-της-καθαριότητας-δείχνει-καθαριστικό-για-αρμούς-diy-

Αφού το μείγμα της ήταν έτοιμο, χρησιμοποιώντας μία βούρτσα καθαρισμού ξεκίνησε να τρίβει τους αρμούς με το μείγμα. Σύμφωνα με την ίδια: «Αυτό το μείγμα κάνει τη δύσκολη δουλειά της αφαίρεσης των λεκέδων και της συσσωρευμένης βρωμιάς».

Δείτε ακόμα 4 τρόποι να διώξετε την μυρωδιά της τηγανίλας

Η βασίλισσα της καθαριότητας άπλωσε το μείγμα στο πάτωμα του μπάνιου της με την βούρτσα και το άφησε να δράσει για 20 λεπτά. Στην συνέχεια το ξέπλυνε με νερό και το σφουγγάρισε με μία κοινή σφουγγαρίστρα. Μόλις τα πλακάκια στέγνωσαν ήταν πιο λαμπερά και λευκά από ποτέ συμπεριλαμβανομένου και του αρμού τους.

η-βασίλισσα-της-καθαριότητας-δείχνει-καθαριστικό-για-αρμούς-diy-

Δείτε το βίντεο που συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγη ώρα παρακάτω:

@mama_mila_

#ad The easy DIY to brighten even the toughest of grout stains 🧼 @bunningsau #bunningsinspo #cleaninghacks #hometips

♬ original sound – Chantel Mila

Διαβάστε όλα τα clean tips στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close