καθαριότητα μπανιέρας-πως-να-την-καθαρίσουμε-σωστά-

Καθαριότητα μπανιέρας: Το μεγαλύτερο λάθος που όλοι κάνουμε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε σχετικά με την καθαριότητα της μπανιέρας.

Η μπανιέρα είναι πανέμορφη και πολύ άνετη, αφού μπορείς να την γεμίζεις με νερό και αφρόλουτρο και να χαλαρώνεις. Παρόλα αυτά σε αντίθεση με τα ντους, οι μπανιέρες πρέπει να είναι πάντα απολυμασμένες. Αυτό διότι έρχεται σε άμεση επαφή με όλο μας το σώμα όταν ξαπλώνουμε σε αυτήν, κάτι που στο ντους δεν συμβαίνει.

Δείτε ακόμα Το έξυπνο κόλπο που θα κάνει τις κάλτσες σας να μην σκληραίνουν στο πλύσιμο

Ποιο είναι όμως το μεγαλύτερο λάθος που όλοι κάνουμε σχετικά με την καθαριότητα της μπανιέρας; Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τι κάνουμε λάθος αλλά και ποια είναι η σωστή διαδικασία. Στο τέλος θα βρείτε και ένα κατατοπιστικό βίντεο που θα σας βοηθήσει ακόμα πιο πολύ. Διαβάστε παρακάτω: 

Το λάθος που κάνουμε όλοι σχετικά με την καθαριότητα της μπανιέρας

Οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε πως αν ψεκάσουμε την μπανιέρα μας με ένα απολυμαντικό σπρέι θα απολυμανθεί πλήρως. Όμως σύμφωνα με το βίντεο που βρήκαμε τα προϊόντα καθαρισμού δεν απολυμαίνουν έναν χώρο ενώ τα προϊόντα απολύμανσης δεν τον καθαρίζουν.

καθαριότητα μπανιέρας-πως-να-την-καθαρίσουμε-σωστά-

Photo via: tr.mehomez.com

Για να είστε σίγουροι λοιπόν πως η μπανιέρα σας είναι πραγματικά καθαρή και χωρίς μικρόβια θα πρέπει να την καθαρίσετε επαρκώς με τα κατάλληλα προϊόντα και στην συνέχεια να την απολυμάνετε με τα αντίστοιχα προϊόντα απολύμανσης.

καθαριότητα μπανιέρας-πως-να-την-καθαρίσουμε-σωστά-

Photo via: fanpage.gr

Επίσης πολλοί από εμάς κάνουμε ακόμη ένα λάθος. Δεν αφήνουμε τα προϊόντα που απολυμαίνουν να δράσουν στον κατάλληλο χρόνο. Για να απολυμανθεί επαρκώς μία επιφάνεια θα πρέπει να αφήσουμε το απολυμαντικό να δράσει για 5-10 λεπτά.

Δείτε ακόμα Τί κάνουμε λάθος στο πλύσιμο και ξεθωριάζουν τα μαγιό;

Αρχικά λοιπόν πλένουμε καλά την μπανιέρα μας και στην συνέχεια την απολυμαίνουμε αφήνοντας το απολυμαντικό να δράσει στον σωστό χρόνο. Αφού δράσει το απολυμαντικό τρίψτε το με μία βούρτσα σε όλη την επιφάνεια της μπανιέρα. Ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό και είναι έτοιμη.

καθαριότητα μπανιέρας-πως-να-την-καθαρίσουμε-σωστά-

Photo via: be2news.gr

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close