Σασμος: Ο Μαθιός πάει στα Γιάννενα για βρει την Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο Μαθιός πάει στα Γιάννενα για βρει την Αργυρώ.

Μαθιό κάνε τα κουμάντα σου Μάναμ και γύρνα την Αργυρώ πίσω έστω και σηκωτή!

 

Ο Μαθιός πηγαίνει στα Γιάννενα για να ζητήσει βοήθεια από την Αργυρώ!

Η Αργυρώ με τη Μαρίνα φεύγουν για να ξεφύγουν από όλους και απ΄ όλα. Ωστόσο, στο χωριό όλοι μιλούν για την τρομοκρατία που άσκησαν οι Σταματάκηδες πάνω τους, ενώ ο Μαθιός αναγκάζεται να πάει να τις βρει…

Σασμός-Γιάννενα-Αργυρώ

Δείτε ακόμη  Σασμός επόμενα επεισόδια : 107 , 108 , 109 , 110

Η Αργυρώ με τη Μαρίνα φτάνουν στα Ιωάννινα και προσπαθούν να θέσουν τις βάσεις για μία καινούργια αρχή στη ζωές τους. Όπως ήδη έχουμε πει, εκεί η Αργυρώ θα γνωρίσει τον Σταύρο κάπως επεισοδιακά, καθώς εκείνος θα τη βοηθήσει τις ερημιές.

Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο

Ο Σταύρος θα βρει την Αργυρώ στη χειρότερη φάση της: Απογοητευμένη και προδομένη, έχει φύγει από την Κρήτη, έχει χάσει την πίστη της στους ανθρώπους και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Εκείνος θα την ερωτευθεί, θα την αγαπήσει βαθιά θα τη βοηθήσει, με πολλή υπομονή, τρυφερότητα κι αγάπη, να επουλώσει τα τραύματα της από το θάνατο του αδελφού της και την προδοσία του Αστέρη.

Την ίδια στιγμή στην Κρήτη η Στέλλα και ο Μαθιός αναζητούν απεγνωσμένα το μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρη: Δεν μπορεί να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Πρέπει οπωσδήποτε να τη βρούμε. Μόνο αυτή μπορεί να μας πει τι έγινε ακριβώς εκείνη την μέρα, επισημάνει ο Μαθιός είναι προβληματισμένος αλλά δίνει υπόσχεση: Ο,τι και να γίνει, θα γυρίσω τον κόσμο ανάποδα, αλλά θα τη βρω. Αυτή η γυναίκα κρατάει στα χέρια της τη Σωτηρία του αδελφού μου, λέει.

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός : Μη σε ξαναδώ ποτέ-O Αστέρης ξεγράφει την Καλλιόπη

Έτσι ο Μαθιός κάνει τα πάντα για να βρει τα ίχνη της Σεμίνας ώστε να μαζέψει στοιχεία για την αθώωση του: Δεν μπορεί, η Αργυρώ μπορεί να ξέρει πού είναι. Ακόμη κι αν δεν ξέρει, θα τις έχει μιλήσει η Σεμίνα, δεν θα εξαφανιζόταν έτσι χωρίς να πει τίποτα. Θα πάω να τη βρω να της μιλήσω, λέει στη Βασιλική, αλλά αυτή προσπαθεί να τον συγκρατήσει: Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα, Μαθιό. Μετά από όσα έγιναν, πώς θα το πάρει σαν σε δει μπροστά της;

Σασμος: Ο Μαθιός πάει στα Γιάννενα για βρει την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμος: H Αργυρώ παντρεύεται το Σταύρο

Ο Μαθιός όμως είναι αποφασισμένος και φεύγει αμέσως από την Κρήτη για να πάει να βρει την Αργυρώ. Έτσι ψάχνει στα Γιάννενα όπου εντοπίζει τις δύο γυναίκες.

Χωρίς να χάσει καιρό εμφανίζεται μπροστά στην Αργυρώ. Εκείνη τα χάνει. Τρέμει που τον βλέπει μπροστά της. Φοβάται ότι έχει έρθει να της κάνει κακό. Ότι τη βρήκε για να κάνει ό,τι δεν μπόρεσε στην Κρήτη. Η κοπέλα παγώνει, αλλά ο Μαθιός αμέσως τη βγάζει από τον φόβο: Mη φοβάσαι Αργυρώ, δεν ήρθα να σου κάνω κακό. Για να με βοηθήσεις ήρθα. Ναι, όσο και σου φαίνεται περίεργο θέλω τη βοήθεια σου. Σώσε τον αδελφό μου, Αργυρώ, δεν είναι φονιάς. Πρέπει να βρω τη Σεμίνα και μόνο εσύ μπορείς να με βοηθήσεις να την εντοπίσω, την εκλιπαρεί.

Δείτε ακόμη Σασμός : Αυτό είναι το τέλος της Σεμίνας

Σασμός-Γιάννενα-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Βαγγέλης Πανταζής εισβάλλει στη σειρά

Η Αργυρώ τα χάνει, δάκρυα κυλούν από τα μάτια της, δεν ξέρει τι να κάνει: Να αφήσει την οργή της να ξεχειλίσει ή να μιλήσει για τη μία και μοναδική φορά που μίλησε μαζί της, για το ραντεβού που της έδωσε και δεν πήγε; Η Αργυρώ παίρνει ανάσα και του λέει: Αλήθεια, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν ξέρω που βρίσκεται. Με πήρε να συναντηθούμε αλλά δεν ήρθε ποτέ. Και τώρα θέλω να εξαφανιστείς από μπροστά μου. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 αυτά του λέει και ο Μαθιός φεύγει απογοητευμένος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close