Σασμός: Ίσως η ζωή χρωστά και στους δυο μας μία δεύτερη ευκαιρία

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές- Ισως η ζωή χρωστά και στους δυο μας μία δεύτερη ευκαιρία.

Έτσι μάλιστα….Τέτοια θέλουμε να βλέπουμε και κατά την γνώμη μας αυτό έπρεπε να γίνει από την αρχή…Με τις ευχές μας καλέεεεεε

Ενώ η δικη της χρονιάς είναι σε εξέλιξη, άπαντες όχι απλά τηρούν σιγή ιχθύος αλλά και αποφεύγουν να κυκλοφορούν στους δρόμους του χωριού. Μικροί και μεγάλοι εμφανίζονται σκεπτικοί δεν μπορούν να φανταστούν ούτε στο ελάχιστο τι θα έκβαση θα έχει για τις δύο οικογένειες η απόφαση του δικαστηρίου.

Σασμός-Αστέρης-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ κάνει έφεση για να μπει ο Αστέρης φυλακή

Όλοι παραμένουν σκεπτικοί, ενώ οι αναταραχές δεν λείπουν ούτε από το σπίτι των Βρουλάκηδων που θέλουν να δικαιώσουν τον νεκρό Πέτρο, ούτε όμως από το σπίτι των Σταματάκηδων που θέλουν δικαίως να δουν τον Αστέρη ξανά στο σπίτι του. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Άγγελος κάνει το επόμενο βήμα σε μία σχέση που μόλις ξεκινά.

Σασμός-Δίκη-Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης βλέπει για πρώτη φορά τον γιο του

Η Άσπα, η ξαδέρφη της Αργυρώς, είναι ο άνθρωπος που στέκεται στο πλευρό και φροντίζει να τον καθησυχάζει: Δεν μπορεί ο Κώστας να μην ήταν σε θέση να καταλάβει τι άγγελο είχε δίπλα του… είσαι ο πιο στοργικός άνθρωπος που ξέρω. Ο άνθρωπος που έψαχνα στη ζωή μου, της λέει:

Άγγελε, ίσως δεν είναι όλα τόσο ονειρικά φτιαγμένα όπως τα έχεις εσύ στο μυαλό σου. Μάλλον και οι δύο κάναμε πολλά λάθη αλλά έτσι κι αλλιώς η σχέση μου με τον Κώστα ανήκει και επίσημα στο παρελθόν, του εξηγεί και συνεχίζει:

Στο μέλλον. Μόνο αυτό μπορούμε πλέον να παρέμβουμε και να το κάνουμε πολύ καλύτερο από το παρελθόν. Ίσως η ζωή χρωστά και στους δυο μας μία δεύτερη ευκαιρία. Εμένα που ταλαιπωρήθηκα από τον πρώην άντρα μου κι εσένα που μέχρι πρότινος έψαχνες τους δικούς σου ανθρώπους. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι θα υπήρχε στη ζωή μου αν δεν είχα έρθει στην Άνω Ποριά, της απαντάει.

Σασμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Τι γράφει το γράμμα του Αστέρη στην Αργυρώ;

Ο Άγγελος και η Άσπα όμως δεν είναι το μόνο νέο ζευγάρι του χωριού που προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στη νέα πραγματικότητα της Κρήτης. Ο Γεράσιμος επανέρχεται πιο δυναμικά στο γραφείο και στη ζωή της Στέλλας. Ελπίζω να μη σε ενοχλώ… Ήθελα την επαγγελματική σου άποψη για το Βλάση Καραπάνο, της λέει από την πόρτα του γραφείου της και εκείνη τον παρακαλεί να μπει μέσα και να μιλήσουν.

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σώζει τον Μαθιό από βέβαιο θάνατο

Η χημεία μεταξύ τους είναι εμφανής από την πρώτη επικοινωνία. Ξαφνικά, οι τυπικότητες σταματούν και αρχίζουν να μιλούν σαν δύο καλοί φίλοι. Στέλλα και Γεράσιμος μιλούν για τον Καραπάνο και το… κλειδί της μήνυσης που κρατά εναντίον του ο ισοβίτης της και μοιραία κοντά. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, δεν θα αργήσει ο Γεράσιμος να προτείνει στην όμορφη δικηγόρο να βγουν να μιλήσουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close