Σασμός-τι-γράφει-το-γράμμα-του-Αστέρη-στην-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα μάθουμε τι γράφει το γράμμα του Αστέρη στην Αργυρώ;

Καλά Αστέρη εδώ που τα λέμε, με αυτό που έκανες ένα γράμμα δεν αρκεί…Πρέπει να αγοράσεις το ταχυδρομείο στην Κρήτη και να της στέλνεις κάθε μέρα και από ένα.

Το γράμμα του Αστέρη προς την Αργυρώ θα μας απασχολήσει πολύ στα επόμενα επεισόδια. Ο Αστέρης, γνωρίζοντας πως θα αντικρίσει την αγαπημένη του μετά από αρκετό καιρό έχει την ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί της με έμμεσο τρόπο. Γράφει λοιπόν μόνο μία λέξη σε ένα κομμάτι χαρτί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης σώζει τον Μαθιό από βέβαιο θάνατο

Μία λέξη αναγκαία αλλά και πικρή. Ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να βοηθήσει τον Αστέρη να παραδώσει το γράμμα στην Αργυρώ είναι η Βασιλική, αφού μόνο εκείνη μπορεί να αντιληφθεί τον μεγάλο έρ@τα που τρέφει ο Αστέρης για την Αργυρώ.

Σασμός-τι-γράφει-το-γράμμα-του-Αστέρη-στην-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ μένει πίσω για να σκοτώσει τον Αστέρη

Λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη λοιπόν ο Αστέρης δίνει το γράμμα στην Βασιλική και της ζητάει να το δώσει στην Αργυρώ. Η Βασιλική είναι σε πλήρη αμηχανία κατά την διάρκεια της δίκης και προσπαθεί να βρει τον τρόπο να δώσει το γράμμα στην Άσπα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα παρουσιάζει στοιχεία στο δικαστήριο που καταδικάζουν τον Πετρή

Προσεγγίζει λοιπόν την Άσπα και της ζητάει να δώσει εκείνη το γράμμα στην ξαδέρφη της. Η Άσπα όχι μόνο παίρνει το γράμμα και το δίνει στην Αργυρώ αλλά προσπαθεί να την πείσει να το διαβάσει. Η Αργυρώ αρχικά αρνείται διότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον Αστέρη.

Σασμός-τι-γράφει-το-γράμμα-του-Αστέρη-στην-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης πάει στο σπίτι της Αργυρώς: “Μας ρήμαξες την ψυχή”

Όμως μετά από αρκετή πίεση η Αργυρώ πείθεται και ανοίγει το γράμμα του. Το γράμμα έλεγε μέσα “Συγγνώμη”. Τότε η Αργυρώ ξεσπάει έντονα. Αρχίζει να φωνάζει πως ο Αστέρης έχει θράσος και και μέσα της νιώθει πληγωμένη και τσακισμένη.

Σασμός-τι-γράφει-το-γράμμα-του-Αστέρη-στην-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει γεμίζοντας τρόμο τον Μαθιό

Η δίκη συνεχίζεται και η αγωνία των τηλεθεατών φτάνει στα ύψη. Οι Βρουλάκηδες στέκονται γεμάτοι οργή απέναντι στους Σταματάκηδες και ζητούν δικαίωση. Η Αργυρώ φροντίζει να δείχνει συνεχώς πως έχει ξεπεράσει τον Αστέρη και δεν τρέφει κανένα τρυφερό συναίσθημα γι’ αυτόν. Το γράμμα όμως, θα την επηρεάσει;

Σασμός-τι-γράφει-το-γράμμα-του-Αστέρη-στην-Αργυρώ-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close