Η γη της Ελιάς-Αρετή-

Η γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Αρετή ερωτεύεται τον Θανάση. 

Τον καημένο τον Θανάση, κακό που τον βρήκε…

Σύμφωνα με το TV Σίριαλ, η Αρετή , έχει αρχίσει στην κυριολεξία να χάνει τα μυαλά της! Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να καταστρέψει τον Στάθη. Παράλληλα όμως απομακρύνει και τον μόνο που απομένει δίπλα της, τον Στέφανο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι γιατροί της απαγόρευσαν να κάνει έκτρωση

Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου της Αρετήs και του Στάθη πλησιάζει και οι δύο πλευρέs προβάρουν τις θέσειs τους. Την ίδια στιγμή ο Στέφανοs συνειδητοποιεί πωs ο πατέραs του υπήρξε προφητικόs και ότι η Αρετή τού καταστρέφει τη μια σχέση πίσω από την άλλη.

Τελικά ο πατέρας, μάλλον είχε δίκιο. Με κανέναν δεν κάνεις. Ακόμη και τώρα με έκανες να χωρίσω με την Ελένη. Γιατί εσύ φταις που φτάσαμε εδώ.” της λέει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διασύρεται στην Αρεόπολη

Εκείνη φυσικά αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι πάντα επεδίωκε το καλό του. “Κορώνι μου, τι είναι αυτά που λες; Τι χαϊρι θα έκανες με αυτήν; Εγώ για εσένα ενδιαφέρομαι και αυτή δεν έκανε για σένα“. υποστηρίζει.

Η γη της Ελιάς-Αρετή-

Στο μεταξύ η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και ο Στάθης με την Αρετή συγκρούονται ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα. Αφού ακούγονται σημεία και τέρατα και από τους δύο, τελικά η Αρετή κερδίζει την αγωγή κατά του Στάθη και τον αφήνει σχεδόν στον δρόμο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το θερμοκήπιο στα χέρια του Φίλιππου

Δίπλα στον πατέρα τηs συνεχίζει να στέκεται πάντα η Βασιλική. “Μην σκας εγώ είμαι κοντά σου και σύντομα θα δεις πως όλα θα αλλάξουν.“, τον εμψυχώνει, ενώ στο πλευρό τηs Αρετήs παραμένει ο Στέφανοs, ο οποίοs όμωs έχει αρχίσει να δυσανασχετεί από τον ιδιότροπο χαρακτήρα τηs.

Από τη μεριά τηs η Αρετή δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση του τι προκαλεί στους άλλουs και πηγαίνει στην ταβέρνα για να ζητήσει τα ρέστα από την Ελένη.

Η γη της Ελιάς-Αρετή-Στέφανος-Ελένη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Σοφία φεύγει έξαλλη από την Μάνη

Δεν μου λες; Δεν ντρέπεσαι να βάζεις λόγια στον γιο μου για μένα; Αμ, καλά σε κατάλαβα τι φίδι είσαι. Ευτυχώς Παναγία μου, που σε έδιωξε και ησύχασε το παλικάρι μου.” Οι απαντήσειs που θα πάρει δεν θα τηs αρέσουν καθόλου, αφού η Ελένη θα αποδειχθεί ισχυρόs χαρακτήραs.

Και οι επιθέσειs δεν σταματούν εκεί. Στη συνέχεια η Αρετή πετυχαίνει την Εύα στο μανάβικο. “Άντε να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις που δεν έχει βρακί να φορέσει.” , την ειρωνεύεται και, όπωs είναι επόμενο, οι δύο γυναίκεs έρχονται σε μεγάλη ρήξη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος Κουράκος μας συστήνει την κόρη του

Παράλληλα όμωs με όλα αυτά, η Αρετή σιγά-σιγά προσπαθεί να έρθει κοντά με τον Θανάση, τον πρώην της Αναστασίας. Η Αρετή του τηλεφωνεί κρυφά και φυσικά κρύβει τις κινήσεις της από την Αναστασία.

Η σχέση αυτή φυσικά και θα συνεχιστεί και το φλερτ της Αρετής θα γίνει πιο έντονο. Ο Θανάσης θα μπει στη ζωή της καθώς θα γυρίσει στην Αρεόπολη και θα αρχίσουν μία κρυφή σχέση.

Η γη της Ελιάς-Αρετή-Στέφανος-

Δείτε ακόμα Η Γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί τον Κωνσταντίνο

Η Αρετή αποφασίζει να τον βάλει στη ζωή της για να ξεπεράσει τον Στάθη αλλά και για να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά!

Close