Αυτή η νύχτα μένει: Γιώργης και Νίτσα κάνουν έρωτα για πρώτη φορά

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού Γιώργη και Νίτσα κάνουν έρωτα για πρώτη φορά.

Άντε και στα δικά μας.

Από 40 κύματα πέρασε ο Γιώργης και η Νίτσα μέχρι στο τέλος να ενδώσει στον έρωτα του. Στα επόμενα επεισόδια το ζευγάρι θα έρθει ακόμη πιο κοντά ανοίγοντας έτσι μία νέα σελίδα στην σχέση τους. Από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε την ερωτεύτηκε.

Δείτε ακόμα Σασμός: Άγαπημενος ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες μπαίνει στη σειρά

Αυτή η νύχτα μένει-Γιώργης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ένας νέος θανάσιμος κίνδυνος έρχεται

Εκείνη αναγνώρισε την καλή του την καρδιά αλλά οι άσχημες εμπειρίες της με τους άντρες δεν την άφηναν εκδηλωθεί απέναντι του. Εκείνος έκανε υπομονή. “Θα είμαστε μόνο φίλοι αφού το θέλεις” έλεγε χωρίς φυσικά να κρύβει την καψούρα του για εκείνη είτε με αφιερώσεις με λουλούδια και λόγια αγάπης.

Ακόμα και όταν η Διαμάντω προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη εκείνη επέμενε “έχει χρυσή καρδιά ο άτιμος αλλά δεν είμαι για έρωτες“. Όταν η Νίτσα αποφάσισε να φύγει από το Αγρίνιο με την Ζέτα πήγε να τον αποχαιρετήσει και τον φίλησε στο στόμα για το αντίο.

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει: Η Μυρτώ έγκυος σε ψυχιατρείο

Αυτή η νύχτα μένει-Γιώργης-Νίτσα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117

Τελικά η φυγή δεν πραγματοποιήθηκε και εκείνη άρχισε όλο και περισσότερο να του δείχνει πως ενδίδει στο φλερτ του μέχρι που στο δρόμο της βρέθηκε ο Τάσος που χωρίς να γνωρίζει πως είναι ανιψιός του Γιώργη συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του.

Αυτό την έκανε να θυμώσει με τον εαυτό της καθώς αν γυρνούσε πίσω το χρόνο δεν θα το έκανα ξανά και αυτό γιατί νιώθει μέσα της πως πρόδωσε την αγάπη του Γιώργη. Το ξέσπασμα της όμως βρίσκει στόχο το Γιώργη τον οποίο διώχνει.

Δεν είμαι για σένα. Φύγε πια απ’ τη ζωή μου. Τράβα βρες κάποια άλλη” και εκείνος μεθάει και βάζει φωτιά στον εαυτό του. Μετά απ’ αυτό η Νίτσα σιγουρεύεται 100% για τον έρωτα του για εκείνη και αποφασίζει να του δώσεις μια ευκαιρία.

Δείτε ακόμη Σασμός: H κρυφή συμφωνία που σοκάρει

Αυτή η νύχτα μένει-Γιώργης-Νίτσα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέα άγρια δολοφονία στη Μάνη

Έτσι οι δυο τους για πρώτη φορά κάνουν έρωτα με το Γιώργη να πετάει κυριολεκτικά στα σύννεφα. “Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη” της λέει ξανά και ξανά με ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά.

Εκείνη του χαμογελάει και τον φιλάει μόνο που σύντομα θα βρεθεί μπροστά στον Τάσο που εκεί θα καταλάβει τι έχει κάνει και οι τύψεις την κυριεύουν ξανά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close