Σασμός-Αιμιλία-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτή είναι η κρυφή συμφωνία που σοκάρει.

Χαμός θα γίνειιιι!

Όλοι τον γνωρίζουν ως έναν σκοτεινό άνθρωπο του υποκόσμου. Κανείς δεν ξέρει όμως ή δεν μπορεί να φανταστεί πως ο Ευθύμης Φαρμάκης φέρεται έτσι γιατί έχει τις «πλάτες» της εισαγγελέως και της αστυνομίας της Κρήτης. Σύντομα όμως, όλα θα ανατραπούν…

Η φιλία του με τον Δημήτρη και τον Παύλο μετρά χρόνια πολλά. Οι τρεις τους μεγάλωσαν στην Κρήτη, όμως οι συνθήκες της ζωής τούς ανάγκασαν κάποια στιγμή να χωριστούν και να τραβήξουν παράλληλους δρόμους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την πλεκτάνη της Τζένης

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Δείτε τον Τόλη από τον Σασμό 11 χρόνια πριν σε γνώστη σειρά -Αγνώριστος

Παρά την αγάπη που έτρεφε ο ένας για τον άλλον, κανείς από τους δύο τελευταίους δεν κατάλαβε ποτέ πως ο Ευθύμης Φαρμάκης συνεργαζόταν με την πρώην γυναίκα του Παύλου, την Αιμιλία.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που μιλούσαν ακόμα και όταν εκείνη ζούσε στην Αθήνα με τον Δημήτρη, γεγονός που θα φανεί στα επόμενα επεισόδια. Ο Ευθύμης είναι πληροφοριοδότης της Αιμιλίας αλλά και της αστυνομικής αρχής της Κρήτης.

Εκείνος τους δίνει στοιχεία για τις παράνομες κινήσεις των ανθρώπων της νύχτας και εκείνοι τον σώζουν όταν κινδυνεύει να βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα.

Δείτε ακόμα Σασμός : Μέσα στα αίματα παρακαλά για ένα θαύμα

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ελενα εισβάλει στη σειρά

Όπως δηλαδή θα γίνει μετά τον θάνατο του Πάνου, όπου τα στοιχεία που θα προκύψουν θα τον ενοχοποιήσουν και θα περάσει κάποιες μέρες στο κρατητήριο. Ο Αντώνης θα τον σώσει για μια ακόμη φορά, υπό το βλέμμα της ανυποψίαστης Ντίνας και του Μύρωνα. Υπάρχει όμως ένας όρος απαράβατος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Θοδώρα πιάνει στο κρεβάτι το Λευτέρη με μια άλλη γυναίκα

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το σκοτεινό μυστικό του Παύλου

Η παραπάνω συμφωνία δεν θα ισχύει αν ο Ευθύμης βάψει τα χέρια του με αίμα. Έτσι, όταν στα επόμενα επεισόδια πυροβολήσει κατά της Μαρίνας Βρουλάκη και η σφαίρα τελικά βρει τον Αντώνη Φραγκιαδάκη στο κεφάλι, τη στιγμή που οι δυο τους βγαίνουν από την εκκλησία, η Αιμιλία θα αναθεωρήσει τη συνεργασία της με τον σκοτεινό αυτόν άνθρωπο, τις δουλειές του οποίου κάλυπτε πολλά χρόνια ως εισαγγελέας.

Οι τύψεις της Αιμιλίας

«Δεν έπρεπε να τον εμπιστευτώ. Καταπάτησε τη συμφωνία μας, έβαψε τα χέρια του με αίμα. Αντώνη, συγχώρα με. Θα διορθώσω με όποιον τρόπο το κακό που σου έκανα», θα ομολογήσει, αφού δεν θα μπορεί να μιλήσει σε κανέναν ανοιχτά για ό,τι συνέβη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται νέα εγκυμοσύνη;

Σασμός-Ευθύμης-Αιμιλία-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ένας βοσκός λύνει τον γρίφο

Οι τύψεις θα τη στοιχειώσουν και τον προβληματισμό της θα παρατηρήσει ακόμα και ο Παύλος, ο οποίος φυσικά και αγνοεί τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει η γυναίκα που αγαπά με τον κολλητό του. «Μίλησέ μου. Αν μπορώ σε κάτι να σε βοηθήσω, με χαρά να το κάνω.

Εμείς στο εξής θα τα μοιραζόμαστε όλα. Μόνο μη μου πεις ότι είσαι έτσι λόγω του Δημήτρη και της συμπεριφοράς του», θα της πει, αλλά εκείνη θα ρίξει το φταίξιμο για την κακή της διάθεση στον σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη.

Δείτε ακόμα Σασμός : Ο Τόλης μιλά για όλα

Σασμός-Αιμιλία-

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι 3 βαρβάτοι πρωταγωνιστές που αποχωρούν από τη σειρά

Η εισαγγελέας της Κρήτης από εκείνη τη στιγμή σταματά να συνεργάζεται με τον Ευθύμη Φαρμάκη και του το ανακοινώνει όσο πιο προκλητικά μπορεί. «Πέρασες την κόκκινη γραμμή που είχαμε θέσει.

Από εδώ και πέρα είσαι μόνος σου και το καλύτερο που θα έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να φυλάγεσαι, γιατί εγώ και οι άνθρωποί μου θα σε περιμένουμε στη γωνία». Ο Ευθύμης δεν αντιδρά. Θα περιμένει απλά το μέλλον…

Το μυστικό του Τόλη

Η δικηγόρος του Τόλη, η Στέλλα, καταλαβαίνει πως ο πελάτης της πλέον είναι σε πολύ δυσμενή θέση και ότι η ζωή του παίζεται κορόνα γράμματα. Εφόσον γνωρίζει το μυστικό του, αποφασίζει να το μεταφέρει στην Αιμιλία με την ελπίδα πως εκείνη θα μπορεί να τον σώσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό

Σασμός-Τόλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα μαθαίνει πως ο γιος της Αργυρώς είναι του Αστέρη

Η Αιμιλία σοκάρεται αλλά όταν καλεί και πάλι τον Τόλη απέναντί της να μιλήσουν, εκείνος κρατά πάλι το στόμα του κλειστό. Ο φόβος είναι διάχυτος πάνω του και μόνο όταν η Αιμιλία τον διαβεβαιώνει πως θα έχει πλήρη ασφάλεια από την αστυνομία, ξεκινά να συζητά μαζί της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close