Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή συναντάει τη Μαρίνα ζωντανή

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Φωτεινή συναντάει τη Μαρίνα ζωντανή

Χαμός πάλι….

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» καθώς επιτέλους θα αποκαλυφθεί πως η Μαρίνα είναι ζωντανή. Το TV24 έχει καρέ-καρέ το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Αυτή η νύχτα μένει

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146

Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή συναντάει τη Μαρίνα ζωντανή

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία ετοιμάζουν τον γάμο τους

Κι ενώ όλοι τη θεωρούσαν νεκρή, τελικά η Μαρίνα δεν πέθανε στο τροχαίο δυστύχημα, αλλά φρόντισε να εξαφανιστεί προκειμένου να γλιτώσει απ’ όλους και απ’ όλα. Και κυρίως από το να μπει στη φυλακή για φόνο! Όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες μας και σύμφωνα με το ανάλογο flashback που θα γίνει, η ίδια ήταν που έριξε το αμάξι της στον γκρεμό προκειμένου να σκηνοθετήσει τον θάνατό της.

Γι’ αυτό και άλλωστε δεν βρέθηκε ποτέ το πτώμα της, κάτι που έχει αποκρύψει ο Χρήστος από τις κόρες του. Όμως, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί από τον Ντανίλο, ο οποίος θα προκαλέσει συθέμελα τριγμούς στην οικογένεια Αναγνώστου όταν τους πει:

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: H Ελισάβετ επιστρέφει στη Γερακιανη

Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή συναντάει τη Μαρίνα ζωντανή

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης απειλεί τον Γεράσιμο

«Η Μαρίνα ζει! Τα ήξερα όλα από την αρχή. Με ξόρκισε να μην πω σε κανέναν τίποτα», αποκαλύπτει και το σοκ για όλους είναι τεράστιο! Η Βρεττώ βρίσκεται σε πανικό, ενώ ο Χρήστος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του! Η ζωή του εδώ και ένα χρόνο έχει διαλυθεί, ενώ πίστευε πως εκείνος ευθύνεται για τον χαμό της καθώς πράγματι είχε σαμποτάρει το αμάξι της. Όπως λένε οι πληροφορίες μας, η επιστροφή της Μαρίνας θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς και μάλιστα την πρώτη της εμφάνιση ως ζωντανή θα την κάνει μπροστά στη Φωτεινή.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Αργυρώ είναι η γυναίκα της ζωής μου

Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή συναντάει τη Μαρίνα ζωντανή

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ξεθάβει το πτώμα του Κοσμά

 

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου εκεί θα συναντήσει τη μητέρα της ολοζώντανη μπροστά της! Ο θυμός όμως την κυριεύει: «Είμαστε εδώ και ένα χρόνο ζωντανοί νεκροί κι εσύ απλά αποφάσισες να παρατήσεις τον άντρα σου και τα παιδιά σου για να κάνεις τη μεγάλη ζωή στην Αθήνα! Σε σιχαίνομαι και σε μισώ», της λέει. Ο ερχομός της Μαρίνας στο Αγρίνιο αναμένεται να φέρει τεράστιες ανατροπές στις ζωές όλων!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close