Μαύρο Ρόδο: H Ελισάβετ επιστρέφει στη Γερακιανη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ελισάβετ επιστρέφει στη Γερακιανή.

Πάρε, καλή μου μια απόφαση πια…μέσα..έξω συνέχεια.

Ο Γεράσιμος που δεν μπορεί να αντέξει ακόμα μια απόρριψη από την Ελισάβετ πάει στο μαγαζί του Καστρινού και πίνει ασταμάτητα. Ο ίδιος μεθάει πολύ άσχημα και σχεδόν δημιουργεί θέμα στο μαγαζί. Τέτοιο, που αναγκάζονται να τον διώξουν.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Βίκος και Παράσχος καλύπτουν το φόνο της Αγγελικής

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 89 , 90 , 91 , 92 , 93

Αν δεν έχω την Ελισάβετ η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα” λέει και αποπειράται να βάλει τέλος στη ζωή του. Όμως ο Καστρινός με την Αλεξία προσπαθούν να τον αποτρέψουν. Η Ευτυχία και ο Μανώλης μαθαίνουν τα νέα και πηγαίνουν στην Πάτρα.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ζωή του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: H Ελισάβετ επιστρέφει στη Γερακιανη

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Τί θα πάει στραβά με Ελισάβετ και Πέτρο;

Δεν πρόκειται να φύγω από δω στο είπα. Δεν θα γυρίσω στην Γερακιανή.” ισχυρίζεται. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Θέμης και και η Αλεξία είναι ανάστατοι και περιμένουν. Ο Πέτρος μαζεύει τα πράγματα του και μετακομίζει στο σπίτι της Ελισάβετ.

Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να τον ακολουθήσει στο reunion με τους συμμαθητές του. Εκείνη έχει ενδοιασμούς και τελικά πηγαίνει μόνος του.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: «Η καλόγρια θα “τσακίσει& το τεκνό»

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Κάποιος ρίχνει την ιδέα να γίνει μασκέ πάρτυ και το  reunion καταλήγει σε μεθύσι της παρέας. Μερικού έχουν μεταμφιεστεί σε καλόγριες και δίπλα τους βρίσκεται ο Πέτρος να περνάει καλά και σχεδόν να διακωμωδεί την αμφίεση αυτή.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μεθάει κοιμάται με άλλη και η Ελισάβετ τον χωρίζει

Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ η καυτή ερωτική βραδιά Αλεξίας  Βίκου

Το επόμενο πρωί η Ελισάβετ τρελαίνεται από την αγωνία της όταν βλέπει πως εκείνος δεν έχει ακόμα γυρίσει ενώ ο Γεράσιμος καταφέρνει να εξασφαλίσει φωτογραφίες από το πάρτι και τις δείχνεις στην Ελισάβετ. Εκείνη σοκάρεται και εγκαταλείπει τον Πέτρο επιστρέφοντας στη Γερακιανή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close