Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-Γεράσιμος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Λευτέρης απειλεί τον Γεράσιμο.

Άτσα ο Λευτέρηηης!

Σε τραγική απόγνωση βρίσκεται ο Γεράσιμος, ο οποίος μην μπορώντας να κερδίσει με κανένα τρόπο την αγάπη της Ελισάβετ αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Μόνο που ο Καστρινός με την Αλεξία εμφανίζονται σαν από μηχανής θεός και τον σώζουν.

Προσπάθησε με κάθε τρόπο να χωρίσει την Ελισάβετ με τον Πέτρο αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Γεράσιμος το έχει βάλει σκοπό της ζωής του να τους απομακρύνει και να έχει πάντα δική του την Ελισάβετ ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να μπει ξανά στο μοναστήρι.

Και μόνο που εκείνη θα βρίσκεται στην Γερακιανή και θα μπορεί να την βλέπει όποτε θέλει του αρκεί. Απ’ την άλλη η ζωή της Ελισάβετ και του Πέτρου στην Πάτρα δείχνει να κυλάει ομαλά με εξαίρεση φυσικά τις συνεχόμενες παρεμβάσεις του Γεράσιμου.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Βίκος και Παράσχος καλύπτουν το φόνο της Αγγελικής

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 89 , 90 , 91 , 92 , 93

Η τελευταία κίνηση όμως που έκανε κολλώντας αφίσες του Διακοσάββα στην εξώπορτα του σπιτιού της όχι μόνο εξόργισε την ίδια αλλά και το Λευτέρη που του ζητάει να μείνει μακριά από την κόρη του. “Μείνε μακριά από την κόρη μου και σταμάτα να επεμβαίνεις στην ζωή της. Δεν σε αφορά το τι θα κάνει” του ξεκαθαρίζει.

Ο Γεράσιμος προσπαθεί να τον ηρεμήσει. “Μα εγώ για το καλό της και μόνο νοιάζομαι” δικαιολογείται αλλά ο Λευτέρης επιμένει “σε νοιάζει εσένα περισσότερο το καλό της Ελισάβετ από μένα; Σε παρακαλώ πολύ άφησέ την ήσυχη να φτιάξει τη ζωή της.“.

Στο μεταξύ η Ελισάβετ δέχεται μετά από επιμονή του Πέτρου να τον ακολουθήσει στο καρναβάλι της Πάτρας όμως εκεί τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά καθώς οι νεαρή χάνεται στο πλήθος και ο Πέτρος βρίσκεται σε απόγνωση που δεν μπορεί να την βρει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: «Η καλόγρια θα “τσακίσει” το τεκνό»

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μεθάει κοιμάται με άλλη και η Ελισάβετ τον χωρίζει

Τελικά ο Γεράσιμος που έχει γίνει σκιά της καταφέρνει να την εντοπίσει και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το περιστατικό αυτό προς όφελος του. “Δεν έχεις μάθει έτσι Ελισάβετ, είναι αυτά τα πράγματα για σένα; Τί δουλειά έχεις να παρασύρεσαι από όλα αυτά;

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να γυρίσεις πίσω στο μοναστήρι, εκεί που ανήκεις. Εκεί είναι το σπίτι σου και το ξέρεις πολύ καλά.“. Η Ελισάβετ το σκέφτεται σοβαρά μόνο που τα όσα νιώθει για τον Πέτρο είναι πολύ πιο δυνατά για να την κάνουν να φύγει.

Ο Γεράσιμος που δεν μπορεί να αντέξει ακόμα μια απόρριψη από την Ελισάβετ πάει στο μαγαζί του Καστρινού και πίνει ασταμάτητα. Ο ίδιος μεθάει πολύ άσχημα και σχεδόν δημιουργεί θέμα στο μαγαζί. Τέτοιο, που αναγκάζονται να τον διώξουν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ η καυτή ερωτική βραδιά Αλεξίας – Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ζωή του Βίκου

Αν δεν έχω την Ελισάβετ η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα” λέει και αποπειράται να βάλει τέλος στη ζωή του. Όμως ο Καστρινός με την Αλεξία προσπαθούν να τον αποτρέψουν. Η Ευτυχία και ο Μανώλης μαθαίνουν τα νέα και πηγαίνουν στην Πάτρα.

Δεν πρόκειται να φύγω από δω στο είπα. Δεν θα γυρίσω στην Γερακιανή.” ισχυρίζεται. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Θέμης και και η Αλεξία είναι ανάστατοι και περιμένουν. Ο Πέτρος μαζεύει τα πράγματα του και μετακομίζει στο σπίτι της Ελισάβετ.

Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να τον ακολουθήσει στο reunion με τους συμμαθητές του. Εκείνη έχει ενδοιασμούς και τελικά πηγαίνει μόνος του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τί θα πάει στραβά με Ελισάβετ και Πέτρο;

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η συνάντηση Βίκου – Φιλαρέτης θα συγκλονίσει

Κάποιος ρίχνει την ιδέα να γίνει μασκέ πάρτυ και το  reunion καταλήγει σε μεθύσι της παρέας. Μερικού έχουν μεταμφιεστεί σε καλόγριες και δίπλα τους βρίσκεται ο Πέτρος να περνάει καλά και σχεδόν να διακωμωδεί την αμφίεση αυτή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός σκότωσε τη κοπέλα του Παράσχου

Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ευτυχία αποτελειώνει τον Λευτέρη

Το επόμενο πρωί η Ελισάβετ τρελαίνεται από την αγωνία της όταν βλέπει πως εκείνος δεν έχει ακόμα γυρίσει ενώ ο Γεράσιμος καταφέρνει να εξασφαλίσει φωτογραφίες από το πάρτι και τις δείχνεις στην Ελισάβετ. Εκείνη σοκάρεται και εγκαταλείπει τον Πέτρο επιστρέφοντας στη Γερακιανή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close