Αυτή-η-νύχτα-μένει-Στρατής

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την συμμαχία που θα καταστρέψει τον Στρατή.

Στρατή μου δεν σε βλέπω καλά αγόρι μου…

Το στοίχημα που έβαλε ο Χρήστος στη σειρά του ALPHA, Αυτή η Νύχτα Μένει, ήταν μεγάλο και το ρίσκο που πήρε πολύ επικίνδυνο. Παρ’ όλα αυτά, η επόμενη μέρα τον βρίσκει νικητή.

Έχοντας ξαναβρεί τη δύναμη που νόμιζε πως είχε χάσει, είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη με νέα όπλα. Όπλο που του δίνει και ο δικηγόρος Παπαδόπουλος, ο οποίος φτάνει στο Αγρίνιο με μια πολύ σημαντική πληροφορία, που μπορεί να καταστρέψει τον Στρατή.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 5, 6

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 1, 2

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος και Μαθιός θα συμφιλιωθούν

Το έδαφος είναι έτοιμο και ο Στέλιος, που ξέρει πολύ καλά πού βρίσκεται το συμφέρον του, τάσσεται ξανά στη συμμαχία με τον Χρήστο, σχεδιάζονται μαζί του το επόμενο «χτύπημα».

Μόνο μελανό σημείο στη νέα αρχή που θέλει να κάνει ο δήμαρχος είναι η Εύη, η μικρή του κόρη, που έχει μάθει να διαβάζει τον πατέρα της στα μάτια και αντιλαμβάνεται αμέσως ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Αυτή η νύχτα μένει: Η συμμαχία που θα καταστρέψει τον Στρατή

Δείτε ακόμη Σασμός: Το γράμμα που άφησε ο Κώστας πριν την δολοφονία του

Το καινούργιο πρόσωπο που παρουσιάζει μετά τα όσα έγιναν δεν την πείθει και επιμένει να ζητά απαντήσεις που εκκρεμούν για το παρελθόν. Στον αντίποδα, ο Στρατής πίνει, βυθισμένος στις αναμνήσεις που τον διαλύουν.

Ειδικά αυτή η νέα μνήμη που κεντρίζει το κεφάλι του δεν τον αφήνει να ησυχάσει και ρίχνει διαφορετικό φως στη σχέση του με τη Μαρίνα. Την ίδια στιγμή, η Νίτσα και η Διαμάντω παλεύουν να σώσουν τα χέρια του Σήφη, ο οποίος πληρώνει με αίμα το χρέος του στον Φωστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα επιτίθεται στον Αστέρη

Αυτή η νύχτα μένει: Η συμμαχία που θα καταστρέψει τον Στρατή

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Όσο για τη Ζέτα συνεχίζει να ψάχνει απαντήσεις για την τύχη της στην Αθήνα, χωρίς να ξέρει ότι c χειρότερος εφιάλτης της βρίσκεται μόλις μια ανάσα μακριά…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close