Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Κύρα-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού με την φράση “κρίμα γιατί σε συμπαθούσα” ο Βίκος τελειώνει την Κύρα. 

Ώρες ώρες…έχει κρύο αίμα αυτός ο άνθρωπος.

Όσο πιο κοντά στην αλήθεια πλησιάζει η Κύρα τόσο πιο επικίνδυνος γίνεται ο Βίκος ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το μυστικό του που έχει να κάνει με την δολοφονία της Αγγελικής. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi ΣΙΡΙΑΛ.

Η Αλεξία τυφλωμένη πια από τον έρωτα της για το Βίκο δε διστάζει να δώσει πληροφορίες στον εχθρό του πατέρα της που ίσως και να είναι επικίνδυνες για εκείνον.

Στο μεταξύ ο Βίκος χρησιμοποιεί την Βέτα για να στήσει παγίδα στο Θέμη και εκείνη ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του στρέφει τον Καστρινό εναντίον του Μπάμπη υποδεικνύοντας τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της Αγγελικής.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική ενώνει Πέτρο και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θα ζήσει ο Παράσχος;

Αυτός έδωσε την εντολή. Δεν σου συγχώρησε ποτέ ότι του έφαγες το μαγαζί” του λέει. Ο Θέμης είναι σκεφτικός. “Ρε Βετάρα εσύ ήσουν καψούρα μαζί του. Πώς και τον δίνεις έτσι στεγνά τώρα; Μήπως λες ψέματα για να τον εκδικηθείς;“.

Εκείνη του απαντάει “λογικό να μη με εμπιστεύεσαι αλλά σου λέω την αλήθεια. Ήταν άδικο αυτό που συνέβη στην γυναίκα σου, δεν μπορώ να το κουβαλάω βάρος στη συνείδησή μου ότι ήξερα την αλήθεια και δεν έκανα τίποτα.

Όσο συμβαίνουν αυτά, η Κύρα συνεχίζει τις έρευνες για να βρει αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του Βίκου και κάνει προσπάθειες να μιλήσει με το Δαμάλα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Χωρισμός Ελισάβετ και Πέτρου καίει τις καρδιές τους αλλά είναι σύντομος

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα του Πέτρου θα ραγίσει καρδιές

Ο Θέμης αποφασίζει να συναντήσει τον Μπάμπη, τον άνθρωπο που οι πληροφορίες λένε ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής, για να πάρει εκδίκηση αλλά εκείνος βρίσκεται νεκρός. Ο Βίκος είναι σίγουρος πως έχει καταφέρει να αποπροσανατολίσει τον Καστρινό όμως η Κύρα δεν πείθεται τόσο εύκολα.

Δεν πιστεύω πως αυτός ο Μπάμπης έχει σχέση με το θάνατο της Αγγελικής μου. Σε παγιδεύουν και σε μπερδεύουν” λέει στο Θέμη. Ο Βίκος ενοχλημένος από τις κινήσεις της Κύρας πάει στο σπίτι της αποφασισμένος να βάλει τέλος σε αυτή την υπόθεση.

Φύγε από ‘δω και μείνε μακριά. Τελείωσες πια τα ξέρω όλα. Ξέρω ότι εσύ έδωσες εντολή στο Σέρβο να πατήσει τη σκανδάλη και σκοτώθηκε η κόρη μου. Θα σε τελειώσω εγώ η ίδια” του ξεκαθαρίζει και εκείνος βγάζει το όπλο του και την σημαδεύει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης κάνει έναν εκβιασμό για να βοηθήσει την Φιλαρέτη

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σκοτώνει τον Μαγγίνα

Θα με σκοτώσεις;” τον ρωτάει κι εκείνος απαντάει “όπως φαίνεται ναι. Μπλέχτηκες στις δουλειές μου και αυτό δε μου αρέσει, στο είχα πει και το ήξερες μιά, δυο και τρεις φορές.

Δεν υπάρχει άλλη χάρη, τελείωσες” της λέει και την πυροβολεί. “Κρίμα γιατί σε συμπαθούσα” μονολογεί ο ίδιος και φεύγει φροντίζοντας να μην αφήσει ίχνη πίσω του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 95 , 96 , 97 , 98 , 99

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μαχαιρώνουν τον Παράσχο

Η Φιλαρέτη χαστουκίζει την Κασσιανή

Η Κασσιανή ακούει την Φιλαρέτη όσο εκείνη μιλάει με το Θέμη και τον ενημερώνει για την μήνυση που σκοπεύει να κάνει στο Ζαμάνο. “Θα το πάω μέχρι τέλους, θα τον ξεμπροστιάσω και θα αναγκαστεί να μου πει τι απέγινε το παιδί μου” του λέει κι εκείνος υπόσχεται πως θα την βοηθήσει.

Στο μεταξύ η Φιλαρέτη ενημερώνει την Αυξεντία ότι η Κασσιανή θέλει απόψε, τα κλειδιά για το δωμάτιο των κειμηλίων και εκείνη με τη σειρά της ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ.

Πρέπει να μεταφέρουμε τα οστά του Διακοσάββα έξω από το μοναστήρι. Η Κασσιανή θέλει τα κλειδιά για τα κειμήλια αλλά είμαι σίγουρη πως κάτι άλλο ψάχνει και πολύ φοβάμαι πως πρόκειται για το Διακοσάββα“.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος υποφέρει και πάει στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Γεράσιμος έρχονται κοντά

Στο μεταξύ ενός ακόμη καυγάς ξεσπάει ανάμεσα στην Φιλαρέτη και την Κασσιανή με αποτέλεσμα η τελευταία να την προσβάλλει πολύ άσχημα. Τότε η Φιλαρέτη μην μπορώντας άλλο να κρατήσει την οργή της την χαστουκίζει.

Οι άλλες μοναχές σοκάρονται αρχικά αλλά στη συνέχεια ικανοποιούνται με την κίνηση της Φιλαρέτης. “Ποιος ξέρει τι της είπε για να φτάσει σ’ αυτό το σημείο η αδερφή Φιλαρέτη και της χρειαζόταν ένα μάθημα.” είναι μερικά από όσα λένε.

Η Κασσιανή τοποθετεί με τη βοήθεια του Μπόγρη βάζει μία κάμερα στο κελί της Αυξεντίας και σύντομα θα μάθει τα πάντα για το Διακοσάββα, τα οστά του και το ποιος τον σκότωσε.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close