Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-Φιλαρέτη-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Φιλαρέτη χτυπάει την Κασσιανή.

Δεν είναι και πολύ χριστιανικό αυτό που θα πούμε αλλά ΡΙΞ’ ΤΗΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ Χέρι σου queenαρα της καρδιας μας!!!!! Αντε και τον Γεράσιμο

Η Κασσιανή ακούει την Φιλαρέτη όσο εκείνη μιλάει με το Θέμη και τον ενημερώνει για την μήνυση που σκοπεύει να κάνει στο Ζαμάνο. “Θα το πάω μέχρι τέλους, θα τον ξεμπροστιάσω και θα αναγκαστεί να μου πει τι απέγινε το παιδί μου” του λέει κι εκείνος υπόσχεται πως θα την βοηθήσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία βρίσκει στο μοναστήρι την Ελισάβετ λιπόθυμη

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική ενώνει Πέτρο και Ελισάβετ

Στο μεταξύ η Φιλαρέτη ενημερώνει την Αυξεντία ότι η Κασσιανή θέλει απόψε, τα κλειδιά για το δωμάτιο των κειμηλίων και εκείνη με τη σειρά της ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ.

Πρέπει να μεταφέρουμε τα οστά του Διακοσάββα έξω από το μοναστήρι. Η Κασσιανή θέλει τα κλειδιά για τα κειμήλια αλλά είμαι σίγουρη πως κάτι άλλο ψάχνει και πολύ φοβάμαι πως πρόκειται για το Διακοσάββα“.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θα ζήσει ο Παράσχος;

Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Χωρισμός Ελισάβετ και Πέτρου καίει τις καρδιές τους αλλά είναι σύντομος

Στο μεταξύ ενός ακόμη καυγάς ξεσπάει ανάμεσα στην Φιλαρέτη και την Κασσιανή με αποτέλεσμα η τελευταία να την προσβάλλει πολύ άσχημα. Τότε η Φιλαρέτη μην μπορώντας άλλο να κρατήσει την οργή της την χαστουκίζει.

Οι άλλες μοναχές σοκάρονται αρχικά αλλά στη συνέχεια ικανοποιούνται με την κίνηση της Φιλαρέτης. “Ποιος ξέρει τι της είπε για να φτάσει σ’ αυτό το σημείο η αδερφή Φιλαρέτη και της χρειαζόταν ένα μάθημα.” είναι μερικά από όσα λένε.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα του Πέτρου θα ραγίσει καρδιές

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σκοτώνει τον Μαγγίνα

Η Κασσιανή τοποθετεί με τη βοήθεια του Μπόγρη βάζει μία κάμερα στο κελί της Αυξεντίας και σύντομα θα μάθει τα πάντα για το Διακοσάββα, τα οστά του και το ποιος τον σκότωσε.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close