Αυτή-η-νύχτα-μένει-Χρήστου-Στρατή

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το σχέδιο του Χρήστου για να καταστρέψει τον Στρατή.

Καλά θα πάει και αυτό…

Η έφοδος της αστυνομίας στ0 μαγαζί της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει, αναγκάζει τη Διαμάντω να κάνει μία μεγάλη θυσία για να σώσει τη Νίκη. Και η Ζέτα όμως θυσιάζεται για να μείνει στο πλευρό του Στρατή, ο οποίος, οργισμένος, αρχίζει να παλεύει, με τους πιο άγριους δαίμονες που έχει μέσα του υπό το άγρυπνο βλέμμα του Χρήστου.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Οι χαρακτήρες της σειράς

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 3 , 4

Δείτε ακόμη Αυτή η Νύχτα Μένει: Ο σκληρός δήμαρχος έρχεται αντιμέτωπος με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η οικογένεια του Χρήστου συγκεντρώνεται σιγά σιγά στο Αγρίνιο και ο ίδιος προσπαθεί να βάλει τη νέα του καθημερινότητα σε μια τάξη, όταν η είδηση της άφιξης της μητέρας του, της Βρεττώς, του προκαλεί άλλον ένα πονοκέφαλο.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 3 , 4

Αυτή η νύχτα μένει: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Από τον Σασμό στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει

Μια γυναίκα που πέρασε όλη τη ζωή της στα χωράφια, αλλά έστεκε πάντα σαν βράχος δίπλα στα δύο της παιδιά, τον Χρήστο και τον Γιώργη, αφήνει τον τόπο της και έρχεται στην πόλη γιατί αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο. Ανέκαθεν ήξερε πότε ήταν ώρα να τραβήξει στους γιους της τα λουριά και τώρα η ώρα αυτή δεν έχει μόνο φτάσει, αλλά ίσως και να έχει παρέλθει.

Η γυναίκα αυτή, σοφή μέσα στην απλότητά της σίγουρα ξέρει περισσότερα από όσα δείχνει και έχει τη δύναμη να ανατρέψει οριστικά τα σχέδια του Χρήστου.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Ένας ανεξιχνίαστος φόνος συνεχίζει να τους απειλεί

Αυτή η νύχτα μένει: Ένας ανεξιχνίαστος φόνος συνεχίζει να τους απειλεί

Δείτε ακόμη «Αυτή η νύχτα μένει»: Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha είναι κόρη πασίγνωστων ηθοποιών! (εικόνες)

Σχέδια που, για την ώρα, δείχνουν να πετυχαίνουν το σκοπό τους, αφού η έφοδος της αστυνομίας στο μαγαζί του Στρατή κινδυνεύει να τινάξει τον κόσμο του «Ονείρου» στον αέρα.

Ο Στρατής, οργισμένος, ξεσπά κατά δικαίων και αδίκων και αναγκάζει τη Διαμάντω να κάνει κάτι που θα ήθελε να αποφύγει. Προκειμένου να σώσει τη Νίκη στη σειρά του ALPHA, βουτάει σε ένα παρελθόν που έχει αφήσει οριστικά πίσω της και θυσιάζει άλλο ένα κομμάτι του εαυτού της.

Δείτε ακόμη Πρωταγωνίστρια απο τις Άγριες Μέλισσες πάει στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει

Αυτή η νύχτα μένει: Από τον Σασμό σε Αυτή η νύχτα μένει

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί της νέας σειράς του ALPHA

Μόνο η Ζέτα, που συνεχίζει να ψάχνει για στιγμές ελευθερίας, καταφέρνει να μαλακώσει για λίγο τον Στρατή, ο οποίος καταλήγει στο νεκροταφείο, παλεύοντας παλιούς και νέους δαίμονες. Κάπου εκεί πετυχαίνει το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου, που πέφτει σαν μία σκιά επάνω του…

Η Νίτσα παλεύει να πείσει τη Ζέτα να μαζέψουν τα πράγματά τους και να αφήσουν για πάντα το «Όνειρο», όμως εκείνη νιώθει ότι υπάρχει κάτι που την κρατά εδώ και δεν μπορεί να φύγει. Πλέον, η πορεία της ενώνεται με αυτήν του Στρατή και δεν θέλει να τον προδώσει.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης μαζί στη νέα σειρά του ALPHA

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί της νέας σειράς του ALPHA

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Μετακομίζει η Δρόσω από τις Άγρiες Μέλισσες στην νέα σειρά;

Την ίδια στιγμή, πιεσμένοι από την παρουσία της μητέρας τους, Γιώργης και Χρήστος τσακώνονται. Ο πρώτος, που πάντα ήθελε να ζει τη ζωή στα άκρα και νιώθει πως ασφυκτικά κάτω από τη σκιά του αδελφού του, αποφασίζει να σπάσει τα δεσμά και να ακολουθήσει την καρδιά του, που τον οδηγεί στη Νίτσα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Αθηνάς μετά την φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της Ράινας

Ο Χρήστος, αντίθετα, δεν αλλάζει γνώμη. Έχει έρθει εδώ για να διαλύσει το μαγαζί και την ίδια τη ζωή του Στρατή και δεν κάνει πίσω. Συνεχίζει να πιέζει τον Στέλιο να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μπει οριστικά λουκέτο στο «Όνειρο», βυθίζοντας την κομπανία του κέντρου στην αγωνία και την ανασφάλεια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα αμετανόητη για τον φόνο του Κώστα

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 16, 17, 18, 19, 20

Ο ίδιος ο Στρατής παραμένει χαμένος και όλα δείχνουν να οδεύουν προς την καταστροφή, μέχρι που μια μαγική νύχτα έρχεται και τους αποζημιώνει όλους…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close