Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 16, 17, 18, 19, 20.  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Αχ τι σας έχω τι σας έχω…

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 16 στις 13/10/2022

Επεισόδιο 16

Πέμπτη

Η Καλλιόπη και ο Παύλος έρχονται στην σφοδρή αντιπαράθεση την ώρα που ο Μαθιός, βλέποντάς  πως η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της σε αυτόν, φεύγει για το Ηράκλειο για να συνετίσει τον Νικηφόρο. Η Άσπα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα ενώ οι Αγγελάκηδες είναι συγκλονισμένοι  με τη φυγή του Μανώλη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σκάει από την ζήλεια της για Αστέρη – Αργυρώ

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς

Ο Αστέρης φεύγει απ’ το σπίτι του μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη και η Αργυρώ το μαθαίνει σε μία απρόσμενη συνάντηση μαζί του. Αυτό όμως που αγνοεί είναι πως την παρακολουθεί ο Παύλος. Η Θοδώρα συναντιέται ξανά με το Λευτέρη και αυτή τη φορά γνωρίζει και τον Ευθύμη, ενώ ο Σταύρος φτάνει στα όρια του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 17 στις 17/10/2022

Επεισόδιο 17

Δευτέρα

Ο Παύλος δίνει εξηγήσεις στην εμβρόντητη Αιμιλία, ενώ ο Νικηφόρος φεύγει στην Αθήνα για να βρει το Μανώλη. Στο μνημόσυνο του Άγγελου ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος  στον πρώην της γυναίκας του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ίσως να έγιναν όλα για κάποιο λόγο και δεν τον παντρεύτηκα- Η Βασιλική σε δίλημμα

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ ακροβατούν ανάμεσα στο μίσος και την αγάπη

Ο Αντώνης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Παύλο για τον αρραβώνα του με τη Μαρίνα, ενώ η Άσπα ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και καταλαβαίνει πως ο Άγγελος θα της έκανε πρόταση γάμου. και ενώ η Βασιλική έχει  δεύτερες σκέψεις για το γάμο της με το Μαθιό, ο Αντώνης έχει μία συνάντηση με τον Ευθύμη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική φεύγει απο την Άνω Ποριά

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός Bασιλική στα πρόθυρα χωρισμού

Την ίδια ώρα η Άσπα επισκέπτεται τον Παύλο και του ζητά να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του Άγγελου… ο Κώστας πρέπει πληρώσει… μου στέρησε τον άνθρωπο που αγαπούσα όσο τίποτα… λέει η Άσπα και η δίψα της για εκδίκηση φέρνει τον Παύλο προ διλήμματος και η Μαρίνα που το μαθαίνει προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 18 στις 18/10/2022

Επεισόδιο 18

Τρίτη

Η Αργυρώ εν τω μεταξύ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της: Σε χρειάζομαι με στήριξες όταν ένιωσα αβοήθητή, του λέει ζητώντας του να μείνει κοντά της. Ο γάμος του Αντώνη και της Μαρίνα κρέμεται ακόμα σε μία κλωστή εξαιτίας του Παύλου.

Ο  Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει το θάνατο του πατέρα του και επιστρατεύει την βοήθεια του Μανώλη, ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν την χειρότερη στιγμή στη σχέση τους μέχρι τώρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μέγα Ανατροπή- Η Στέλλα έρχεται κοντά με τον Αστέρη

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Άσπα και Παύλος σκοτώνουν τον Κώστα

Καθώς όλα μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο, η Αργυρώ θα βρεθεί για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 19 στις 19/10/2022

Επεισόδιο 19

Τετάρτη

Η απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω. Οι τέσσερις τους δείχνουν να μην μπορούν να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο με αποτέλεσμα η ένταση ανάμεσα στα δύο ζευγάρια να κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης παίρνει το θάρρος και βάζει ένα τέλος

Σασμός: Ο Λευτέρης αποκτά έναν εχθρό

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα δεν θα σβήσει ποτέ

Παράλληλα ο Μαθιός και η Βασιλική φτάνουν σε αδιέξοδο και η σχέση τους κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου . Η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις περνάνε απ’ το μυαλό της. Ως που μπορεί να φτάσει;

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 20 στις 20/10/2022

Επεισόδιο 20

Πέμπτη

Η Καλλιόπη κάνει μία προσπάθεια να προσεγγίσει των Αστέρη, ενώ ο Λευτέρης και ο Πάνος έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους. Παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να πολιορκεί την Θοδώρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα γνωρίζει τον Ευθύμη

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 12, 13, 14, 15

Στο μεταξύ ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει ότι ο Μαθιός με την Βασιλική ετοιμάζονται να χωρίσουν και η ευθύνη βαραίνει εκείνον και τις πράξεις του. Ο Μανώλης έρχεται για μια ακόμα φορά σε σύγκρουση με τον πατέρα του, παράλληλα υπό την πίεση της Άσπας ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή : Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 21 , 22 , 23 , 24

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close