Άγρια Γη: Η υπόθεση και το καστ της νέας δραματικής σειράς στο ΣΚΑ’Ι’

Άγρια Γη: Η υπόθεση και οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του Σκάι.

Η Μαρία Γεωργιάδου υπογράφει το σενάριο της νέας καθημερινής δραματική σειρά στο ΣΚΑ’Ι’, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η αφρόκρεμα των ελληνικών ηθοποιών.

Μέσα στον Ιούλιο ξεκινούν τα γυρίσματα για την νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑ’Ι’ που θα έχει τίτλο Άγρια γη. Αυτή θα είναι η τρίτη σειρά που ετοιμάζει το κανάλι του Φαλήρου και ίσως η πιο δυνατή από όλες αφού ιστορία της θα συνδυάσει τον έρωτα με το προσωπικό πόλεμο ενός εξαφανισμένου για πολλά χρόνια ήρωα.

Άγρια-Γη-Μαρία-Γεωργιάδου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι αλλαγές στο δεύτερο κύκλο

Τα κείμενα γράφει εμπειρία πλέον Μαρία Γεωργιάδου ( Ήλιος, Γυναίκα χωρίς όνομα,) ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Χάρης Μαζαράκης (Οι αόρατοί).

Η σειρά θα προβάλλεται όπως όλα δείχνουν, στην απογευματινή ζώνη του καναλιού και θα την πλαισιώνει μία ομάδα κορυφαίων ηθοποιών της χώρας. Μεταξύ των πρωταγωνιστών θα δούμε τους Ζέτα Δούκα, Στέφανο Μιχαήλ, Μαρία Ζορμπά, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστη Τζιόβα Παναγιώτη Μπουγιούρη, Χριστόδουλος Στυλιανού, Γιώργο Κοσκορέλο, Σόφη Ζαννίνου, Νικολέτα Βλαβιάννου, Θανάση Πατριαρχέα, Νίκο Αρβανίτη, Έλενα  Μαρσίδου, Στρατό Τζώρτζογλου και την Νικόλαο Βασιλειάδη.

Άγρια-Γη-Στέφανος-Μιχαήλ

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι τραγικές στιγμές μετά τον ματωμένο γάμο

Η ιστορία ξεκινά πριν από 28 χρόνια. Ο Νικόλας 10 ετών απάγεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια της καλύτερης του φίλης, της 6χρονης τότε Ελπίδας, που δεν μπορεί να αντιδράσει. Λεπτά αργότερα, η κάμερα επιστρέφει στο σήμερα, όπου ο Νικόλας ζει και δρα με νέο όνομα.

Ως Άρης επιστρέφει λοιπόν στην γενέτειρά του για να εκδικηθεί τον άνθρωπο που ενορχήστρωσε την απαγωγή του, του στέρησε τους γονείς του και σημάδεψε ανεξίτηλα τη ζωή του. Μόνο που άνθρωπος αυτός είναι η Όλγα, η μητέρα της Ελπίδας της παιδικής του φίλης, την οποία συναντά τυχαία και ερωτεύεται.

Άγρια-Γη-Θανάσης-Πατριαρχέας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Τελευταία επεισόδια

Η Όλγα πλέον έχει στην κατοχή της το σπίτι και τα κτήματα της οικογένειας του Άρη, έχει κλέψει την ζωή που κανονικά ανήκε στον ίδιο και την οικογένειά του και διχασμένος ανάμεσα στην επιθυμία για εκδίκηση και τον έρωτα, ο Άρης εγκαταλείπει την καριέρα του στον στρατό και την συμμετοχή του στην ειρηνευτική δύναμη στην Αφρική για να διεξάγει το προσωπικό του πολέμου. Έναν πόλεμο στον οποίο δε γνωρίζει ακόμα αν ο ερωτάς θα σταθεί εχθρός ή σύμμαχος…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close