Η Γη της Ελιάς: Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στο δεύτερο κύκλο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς όλες τις αλλαγές στο δεύτερο κύκλο.

Το βασικό παιδιά είναι ότι θα βλέπουμε και του χρόνου Γη της ελιάς… Μόνο αυτό φτάνει νομίζω…

H Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζουν μεγάλες εκπλήξεις στον δεύτερο κύκλο της γης της Ελιάς. Το τέλος της πρώτης σεζόν στη σειρά η Γη της Ελιάς, βάφεται με αίμα και τα όσα συμβαίνουν θα αποτελέσουν τη βάση των όσων θα ακολουθήσουν.

Η Γη της Ελιάς: Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στο δεύτερο κύκλο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς Αποκλειστικό: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου

Οι αγαπημένοι μας ήρωες θα κληθούν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις και να αντιμετωπίσουν τις σκληρές δοκιμασίες της μοίρας, προκειμένου να φτάσουν στην λύτρωση ή ακόμη και στον θάνατο. Κάποιοι θα συνεχίσουν στον δεύτερο κύκλο ενώ άλλοι θα αποχαιρετήσουν οριστικά το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Στέφανος αποδέχεται την πρόταση του Ιάκωβου να δουλέψει στις επιχειρήσεις του στην Ισπανία και αποφασίζει να εγκαταλείψει τη Μάνη. κόντρα στις επιθυμίες της μητέρας του. Εκτός της σειράς θα βρεθεί και ο Στέφανος Κυριακίδης που υποδύεται τον Ιάκωβο. Τα προβλήματα στη σχέση του με την Αθηνά τον έκαναν να αποφασίσει να επιστρέψει κι εκείνος στην Ισπανία.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεφτιλίζει την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ελπίδα βασανίζει την Αθηνά στις φυλακές

Ένα ακόμη πρόσωπο που εγκαταλείπει την Γη της Ελιάς είναι η Φανή ο χαρακτήρας που θα βρει φρικτό θάνατο. Συγκεκριμένα την ώρα που ο Ισίδωρος με τον Μάνο και την μικρή την περιμένουν στο σπίτι για να φάνε εκείνη σκοτώνεται με το αυτοκίνητο. Η είδηση του θανάτου της βυθίζει τους πάντες στο πένθος, με το κοριτσάκι να νιώθει μόνο και αβοήθητο.

Η Αγγελική μίας που δεν έχει άλλους συγγενείς καταλήγει σε ίδρυμα, με τον Ισίδωρο να κινεί γη και ουρανό να το πάρει κοντά του. Επιπλέον, κάποιες πληροφορίες θέλουν και τον Αλέξη να σβήνει στα χέρια της Μαργαρίτας. Βέβαια, δεν είναι ακόμα γνωστό εάν θα γίνει στο τέλος, ή της πρώτης σεζόν, η αρχή της δεύτερης.

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για Γιώργη-Ιουλία στο Β κύκλο

Τέλος από την σειρά αποχωρούν ο Δημήτρης και ο Ανέστης, καθώς ο Κωνσταντίνος τους στήνει θανάσιμη παγίδα. Οι δύο νέοι πέφτουν νεκροί και το δυσάρεστο νέο με το διπλό φονικό διαδίδεται γρήγορα και συγκλονίζει την κλειστή κοινωνία της Μάνης.

Μια από τις τελευταίες προσθήκες στη σειρά ήταν ο Χριστός που ήρθε από την Αυστραλία και αγόρασε την ταβέρνα της Ελένης. Ο συγκεκριμένος ήρωας το συνεχίσει και τη δεύτερη σεζόν και τα όσα θα συμβούν σε σχέση με την Μυρτάλη θα είναι συγκλονιστικά.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται και υιοθετούν την Αγγελική

Στη σειρά εκτός από το βασικό cast, παραμένει και ο Δημοσθένης, ο οποίος θα σκορπίσει τον τρόμο τόσο στον Κωσταντίνο, όσο και σε ολόκληρη την Αρεόπολη. Αξίζει να αναφέρουμε πως στα επόμενα τεύχη του περιοδικού Τηλεόραση, θα σας ενημερώσουμε και για τα νέα πρόσωπα που θα της εισβάλουν στη σειρά φέρνοντας τα πάνω κάτω.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close