Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος-

Άγριες Μέλισσες: Οι περιλήψεις στα τελευταία επεισόδια της σειράς Άγριες μέλισσες. Οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές κι εμείς έχουμε όλες τις πληροφορίες.

Οι Άγριες Μέλισσες μας αποχαιρετούν ακριβώς όπως μας συστήθηκαν. Με αίμα και έρωτες…

 

Δευτέρα

Η Ζωή περιμένει οδηγίες για να δώσει τα χρήματα στον Ακύλα ενώ την ίδια ώρα η Κορίνα με το Λευτέρη ζητούν βοήθεια αφού η θεία τους είναι στα χέρια του. Ο Ντουνιάς από την πλευρά του φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Να σου ζήσει Ελένη

Ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει. Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας.

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-

Τρίτη

Ο Ντουνιάς αντιδρά στην παράνοια του Ακύλα και από σύμμαχος γίνεται τελικά εχθρός του. Καταφέρνει να σώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα προκειμένου να ξεφύγει από τους άντρες του. Ο Ζάχος, ο  Πέτρος και ο Άγγελος τους ακολουθούν μες στο δάσος και η νύχτα βάφεται με αίμα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Το επόμενο πρωί το Διαφάνι μετράει νεκρούς και αγνοούμενους. Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη καταφέρνουν να πείσουν την Αναστασία να καταθέσει εναντίον του Δούκα και του Μελέτη και πλέον η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία πράξη για Μυρσίνη

Η Ελένη και ο Δούκας θα έχουν μία απρόσμενη συνάντηση στο χωράφια του Γιώργη και οι λογαριασμοί του παρελθόντος φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Τετάρτη

Ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη η οποία έχει εξαφανιστεί. Η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα της αποκαλύπτονται πρέπει πια να επιλέξεις τι ήταν ο γιος της ο Σέργιος. Θύμα ή θύτης;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Θα βρουν επιτέλους στο τέλος την ευτυχία που τους αξίζει

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος-

Η Πηνελόπη στέκεται απέναντι από το Μελέτη και έρχεται αντιμέτωπη μαζί του. Ο Ακύλας βλέπει πως είναι στρυμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Τα συγκινητικά backstage video και οι φωτογραφίες από το τέλος

Πέμπτη

το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε ο θάνατος του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση όμως είναι προ των πυλών και κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα καταφέρει να μείνει ζωντανός στο τέλος.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η λύτρωση, η τιμωρία, η τελική αναμέτρηση και το ευτυχισμένο τέλος

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος-Δρόσω-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close