Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης εξομολογείται τον έρωτα του για την Πηνελόπη στον Παππά Γρήγορη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες καθώς ο Μελέτης εξομολογείται στον Παπά Γρηγόρη τον ερώτα του για Πηνελόπη

Τι έχει να ακούσει και αυτός ο Παππά Γρήγορης Παναγία μου, φαντάζομαι το σοκ του ανθρώπου .Απαππαπαπαπα

Άγριες -Μέλισσες - Μελέτης-

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα Μαθαίνει πως ο Ακύλας δεν είναι μπαμπάς της

Σε λιγότερο διάστημα έρχεται το μεγάλο φινάλε της αγαπημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα μπει στο χρονοντούλαπο της τηλεόρασης. Σκηνοθέτες και σεναριογράφοι μελετούν την κάθε λεπτομέρεια για το φινάλε στην ζωή του κάθε πρωταγωνιστή.

Η Πηνελόπη Σεβαστού ήταν σύμφωνα με το σενάριο στους δύο πρώτους κύκλους, ένα πλουσιοκόριτσο που απολαμβάνει την θαλπωρή και την αγάπη των γονιών της. Στον τρίτο κύκλο οι σεναριογράφοι της σειράς έκαναν την ανατροπή και θέλησαν να δείξουν μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα της.

Άγριες-Μέλισσες -Πηνελόπη-

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος της Ρένας

Μετά την δολοφονία του συζύγου της Αλέξη Γραμματικού από τον αδερφό του Ακύλα Μεγαρίτη, κατόπιν εντολής του πατέρα της και του Μελέτη, η Πηνελόπη ορκίζεται, όπως σας είχε αποκαλύψει το okmag, να πάρει εκδίκηση. Η μονάκριβη κόρη του Δούκα Σεβαστού κινεί γη και ουρανό για να βρει στοιχεία για την ενοχή του. Ο Δούκας για αυτό του το έγκλημα θα έχει άλλοθι. Ωστόσο εκείνη θα αποδείξει ότι μπορεί να γίνει αδίστακτη για να κερδίσει αυτό που θέλει.

Ο γάμος του Μελέτη περνά κρίση, αφού η Κορίνα Μεγαρίτη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Μπάμπη Βαμβακά. Η Πηνελόπη θα πλησιάσει τον Μελέτη και μετά από μια βραδιά πάθους εκείνος θα της τα αποκαλύψει όλα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καταλήγει στο ψυχιατρείο

Άγριες- Μέλισσες - Παππά -Γρήγορη-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ανατρεπτικό το μεγάλο φινάλε της σειράς

Η Πηνελόπη παραδομένη στο πάθος της και αδιαφορώντας για όλα θα βρεθεί σε ένα μεγάλο δίλλημα σύμφωνα με το okmag.gr και τον Γιώργο Μπέζα αφού ποτέ δεν έπαψε να αγαπά τον Μελέτη. Το ρεπορτάζ θέλει τον Μελέτη μόλις αντιλαμβάνεται τι έχει κάνει να ζητά την βοήθεια του παπά Γρηγόρη αφού δεν αντέχει το βάρος να αγαπά την ξαδέρφη του.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close