Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος της Ρένας

Άγριες Μέλισσες:Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καθώς φτάνει το τέλος της Ρένας 

Ρένα μου γλυκιά μου (not) Ρένα. Αντε να πας στην ευχή του θεού και σύ να ηρεμήσουμε και εμείς γιατί πολύ έχει παιδέψει το Αν το ζεύγος Χαρίτου-Τσαμπάνη

Η Μελίνα Λεφαντζή έκανε την είσοδό της στις “Άγριες Μέλισσες” στον τρίτο κύκλο, υποδυόμενη την Ρένα. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη   στο περιοδικό Τύπος TV μιλά για την πετυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, τον ρόλο της και δίνει ένα spoiler για το τέλος της Ρένας

Άγριες -Μέλισσες- Ρένα-

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα Μαθαίνει πως ο Ακύλας δεν είναι μπαμπάς της

Αισθάνθηκες από την πρώτη ανάγνωση ότι η Ρένα είναι ένας ρόλος που θα σου ταιριάξει;

Στην πρώτη ανάγνωση ψάχνω να βρω κοινά χαρακτηριστικά με τον ρόλο μου. Παίζει, επίσης, πολύ μεγάλη σημασία σε ποια φάση της ζωής βρίσκουμε τον κάθε ρόλο. Γνωρίζουμε τη Ρένα ανέμελη, χαρούμενη και ερωτευμένη με τον Νικηφόρο. Είναι δυναμική και θα έλεγα καλομαθημένη, καθώς είναι μοναχοπαίδι και από αστική οικογένεια. Εως τώρα φαίνεται να ταιριάζουμε σε σημεία, αλλά οι καταστάσεις που θα ξεδιπλωθούν και οι αντιδράσεις της αποτελούν ακόμα μυστήριο.

Βρήκες με την ηρωίδα σου κοινά στοιχεία, αλλά και πράγματα που σε εξίταραν στο να την υποδυθείς;

Με τη Ρένα ένιωσα ανάμικτα συναισθήματα, καθώς υπήρχαν στοιχεία που θα μπορούσα να πω ότι έχω κι εγώ, αλλά και στοιχεία τελείως αντικρουόμενα με τα δικά μου. Γι’ αυτό και τη θεωρώ μια πρόκληση.

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος της Ρένας

Θα μας δώσεις ένα μικρό spoiler για τη σχέση της με τον Νικηφόρο; Θα καταφέρει η Ρένα να ζήσει όπως θέλει μαζί του ή η Δρόσω και η Ασημίνα θα είναι μονίμως εμπόδια;

Ακόμα δεν γνωρίζουμε την πορεία της σχέσης τους. Είμαστε κάποια βήματα μπροστά, αλλά και εμείς περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ζωή τους. Πιστεύω ότι η δεύτερη ερώτηση είναι ρητορική. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορείς να διαγράψεις όσα έχουν γίνει μεταξύ του Νικηφόρου, της Ασημίνας και της Δρόσως και να προχωρήσεις χωρίς αυτά. Θα τα κουβαλάς για πάντα.

Εχεις φανταστεί ποιο θα είναι το «τέλος» της εν λόγω ηρωίδας στη σειρά;

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος της Ρένας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό το τέλος θα έχουν όλες οι γυναίκες στη σειρά

Εχω κάνει πολλά υποθετικά σενάρια στο μυαλό μου που έχουν να κάνουν με το τέλος του ρόλου μου, αλλά και το τέλος της σειράς. Εχω φανταστεί στο τέλος να ανακαλύπτω τα σκοτεινά μυστικά των Σεβαστών ή να μην αντέχω άλλο τον ανταγωνισμό μου με την Ασημίνα. Τι να πω… Θα είναι έκπληξη και για εμένα!

Πώς σου φαίνεται ο κόσμος της τηλεόρασης;

Μπορώ να πω με σιγουριά ότι η όλη διαδικασία με έχει συνεπάρει. Από την ετοιμασία, την πρόβα μέχρι τη λήψη. Είναι ένα ταξίδι που απολαμβάνω την κάθε στιγμή.

Τι σε έχει δυσκολέψει και γοητεύσει περισσότερο;

Επιλέγω να ονομάζω τις δυσκολίες προκλήσεις και αυτό είναι που με γοητεύει περισσότερο στη δουλειά.

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος της Ρένας

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Το τελεσίγραφο Κωνσταντή Νικηφόρου στον Δούκα

Αισθάνεσαι ότι μέσα από τη Ρένα και την εν λόγω σειρά ο κόσμος πλέον θα σε μάθει με το μικρό σου όνομα; Εχεις βιώσει ήδη τη διαφορά;

Μου έκανε σίγουρα εντύπωση η πρώτη αναγνώριση στον δρόμο. Ο κόσμος που με προσεγγίζει μιλάει ουσιαστικά στη Ρένα και δημιουργεί την ευκαιρία για συζητήσεις γύρω από τις «Αγριες Μέλισσες» και τον ρόλο. Υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές, για παράδειγμα, στο Instagram, το οποίο δεν χρησιμοποιούσα ιδιαίτερα μέχρι τώρα, οι οποίοι αφιερώνουν χρόνο δημοσιεύοντας αναρτήσεις σχετικές με τη σειρά και τους ήρωές της.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Σκηνές πάθους Πηνελόπης-Μελέτη

Άγριες -Μέλισσες - Νικηφόρος - Ρένα

 

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καταλήγει στο ψυχιατρείο

Το φαν κλαμπ που είδα να δημιουργείται εκεί για τον ρόλο της Ρένας ήταν κάτι που δεν περίμενα να συναντήσω και έχει τη δική του ομορφιά να βλέπεις το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου να εκφράζονται με έναν τέτοιο τρόπο.

Άγριες -Μέλισσες - Νικηφόρος - Ρένα

Υπάρχει κάποια άλλη σειρά που σε εντυπωσιάζει φέτος στη μικρή οθόνη;

Υπάρχουν αξιόλογες τηλεοπτικές σειρές αυτήν τη χρονική περίοδο, αλλά, δυστυχώς, λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, δεν έχω τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσω.

 

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close