Άγριες Μέλισσες-Βιολέτα-Σταμάτης-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Σταμάτης ξεκινά τα προξενιά σε Παναγιώτη και Βιολέτα.

Αυτό το πράγμα ήταν το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε από τον Σταμάτη παιδιά…

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος Ζάχος και Πέτρος καταθέτουν

Μπορεί ο Σταμάτης να έχει διχάσει το τηλεοπτικό κοινό όμως φαίνεται πως λίγο πριν το φινάλε θα κάνει την ανατροπή και ίσως να μας αφήσει μία καλή εντύπωση. Ο Σταμάτης είναι μετανιωμένος για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην Βιολέτα και γενικότερα τα λάθη του παρελθόντος.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο καταραμένος σκότωσε το παιδί μου

Άγριες Μέλισσες-Βιολέτα-Σταμάτης-

Αφού έχει εξαντλήσει κάθε προσπάθεια και βλέπει πως η Βιολέτα, δεν θέλει να είναι πια μαζί του, ο Σταμάτης ψάχνει τον τρόπο να βρει την εξιλέωση. Έτσι θεωρεί πως το καλύτερο θα ήταν να βοηθήσει την Βιολέτα και τον Παναγιώτη να είναι μαζί.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σώζει την Κορίνα από τα χέρια του Ακύλα

Βλέπει στα μάτια του Παναγιώτη μία αγνή αγάπη και τρυφερότητα για την Βιολέτα και θεωρεί πως μόνο μαζί του θα είναι πραγματικά ευτυχισμένη. Όταν το λέει αυτό στον Παναγιώτη, φυσικά εκείνος δεν τον πιστεύει. Θεωρεί πως του στήνει παγίδα και τον κοιτάζει με μισό μάτι.

Άγριες Μέλισσες-Παναγιώτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Παρατήστε με όλοι σας στην ησυχία μου

Όταν όμως ο Σταμάτης του εξηγεί πως ψάχνει μέσα από αυτό να βρει την εξιλέωση και την συγχώρεση για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν εκείνος σαν να πείθεται. Έτσι Σταμάτης και Παναγιώτης γίνονται ένα με σκοπό ο Παναγιώτης να κατακτήσει την καρδιά της Βιολέτας. Θα το καταφέρει;

Άγριες Μέλισσες-Βιολέτα-Σταμάτης-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close