Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος Ζάχος και Πέτρος καταθέτουν

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς ο Λάμπρος ο Ζάχος και Πέτρος θα καταθέσουν.

Αχ πόσο το περίμενα αυτό … Αντε τώρα να σας δω … Κότα το λιοντάρι λέμεεεεεε…

Η σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή αρχίζει να κλονίζεται μετα την εξαφάνιση του. Ο ίδιος εμφανίζεται, αλλά συνεχίζει να επιθυμεί να παραδοθεί μίας και οι τύψεις δεν τον αφήνουν να ανασάνει. Σύμφωνα με το MYtv.

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα παντρευτούν

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εγκαταλείπει τον Κωνσταντή

Παράλληλα, η Ζωή περνάει στην αντεπίθεση και καταφέρνει να διώξει τον Ακύλα απ’ το σπίτι. Ακόμη, ο εισαγγελέας Κουρτέσης παρουσιάζει στο Λάμπρο, στον Ζάχο και στον Πέτρο ένα παράτολμο σχέδιο για να οδηγήσει τον Ακύλα στη Δικαιοσύνη. Εν τω μεταξύ, όλοι είναι συντετριμμένη μετά τον θάνατο του Θανάση και το χωριό βυθίζεται στη θλίψη.

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής αποχωρούν από το αεροδρόμιο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το μεγαλοπρεπές τέλος του Δούκα

Από την άλλη, ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή πρόκειται να προβούν σε μία κίνηση που αναμένεται να ταράξει τον Λουκά και τη Μυρσίνη. Αποφασίζουν να πουλήσουν όλη την περιουσία τους, καθώς πιστεύουν πως είναι ο μοναδικός τρόπος να απεμπλακούν μία και καλή από τα προβλήματα.

Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος Ζάχος και Πέτρος καταθέτουν

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού

Την επόμενη μέρα, ο Λάμπρος ο Πέτρος και ο Ζάχος ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση και καταθέτουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ. Έτσι, λίγες ώρες αργότερα, ο Ακύλας, ο Μελέτης, ο Ντουνιάς αλλά και όλοι οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης συλλαμβάνονται. Ήρθε η ώρα της δικαίωσης και θα οδηγηθούν στη φυλακή;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close