Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε τον Μελέτη να σώζει την Κορίνα από τα χέρια του Ακύλα. 

Όσο περνούν τα επεισόδια τον Μελέτη ξεκινάμε και τον αγαπάμε λίγο. ΖΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος πιάνει στα πράσα Ασημίνα και Νικηφόρο

Η Κορίνα με τον Μπάμπη είχαν καταφέρει να βρουν καταφύγιο σε ένα σπιτάκι στα Τρίκαλα. Ο Ακύλας όμως έχει διασυνδέσεις παντού και πολύ γρήγορα τους ανακαλύπτει. Στέλνει λοιπόν τα τσιράκια του, τους Αβάντες και αρπάζουν με το ζόρι την Κορίνα από το σπίτι τους με τον Μπάμπη στα Τρίκαλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής λέει την αλήθεια για τον Γιάννο στον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες-Κορίνα-Ακύλας-

Την γυρίζουν σπίτι με την βία και ο Ακύλας την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο. Εκεί η Κορίνα συνειδητοποιεί ότι ο πατέρας της είναι ένα τέρας. Τόσα χρόνια τον δικαιολογούσε, πίστευε ότι είναι στοργικός και ότι έδειχνε ένα σκληρό πρόσωπο επειδή η ζωή τον έκανε έτσι. Κατηγορούσε μέχρι και την μητέρα της, όταν μάλωναν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Νεκρός ο Κωνσταντής

Τώρα συνειδητοποιεί πως ο Ακύλας τα πηγαίνει καλά μόνο με όποιον του κάνει τα χατίρια και δεν θα διστάσει να του φερθεί πολύ άσχημα όταν αυτό σταματήσει να γίνεται. Ακόμη κι αν είναι η ίδια του η κ@ρη. Η Κορίνα ζει μία κόλαση.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 133 , 134 , 135 , 136

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Είναι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο, φοβάται ακόμη και για την ζωή της ή την ζωή του Μπάμπη, δεν έχει επικοινωνία με κανέναν και ο Ακύλας την εκφοβίζει καθημερινά. Μέχρι που ο Μελέτης μαθαίνει τι έγινε και πάει στο σπίτι του Ακύλα να την βρει.

Δείτε ακόμα Η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες σε νέα σειρά του MEGA

Φυσικά είναι ακόμη ο νόμιμος σύζυγός της, οπότε όταν λέει στον Ακύλα πως ήρθε για να πάρει την Κορίνα μαζί του, εκείνος μπορεί να αντιδρά άσχημα εκτοξεύοντας απειλές, όμως ξέρει πως δεν μπορεί να την κρατήσει με το ζόρι, εφόσον ήρθε ο άντρας της, να την πάρει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εγκαταλείπει τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Ο Μελέτης σώζει την Κορίνα από τα χέρια του Ακύλα και την ξανά φέρνει σε επαφή με τον Μπάμπη. Κανονίζουν με την βοήθεια του Μελέτη να φύγουν για την Κρήτη και ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην έχουν άλλες ταραχές.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close