Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο καταραμένος σκότωσε το παιδί μου

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Τόλλιας ξέσπα  : Αυτός ο καταραμένος σκότωσε το παιδί μου.

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ,ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ όπως το λες… Τρισκατάρατος μην σου πω εγώ

Ο Ακύλας που δεν ξέχασε ποτέ την προδοσία του Θανασάκη, προχωράει σε ένα σχέδιο προκειμένου να γλιτώσει την καταδίκη την επικείμενη δίκη που πλησιάζει. Έτσι δίνει εντολή να σκοτώσουν τον νεαρό: Τον θέλω νεκρό πάση θυσία, διατάζει και έτσι γίνεται.

Ο νεαρός σε μία σπάνια έξοδο του χωρίς φύλαξη δέχεται καταιγισμό πυροβολισμών και μεταφέρεται αιμόφυρτος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί παλεύουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Η είδηση για την επίθεση στον Θανασάκη πέφτει σαν βόμβα και τους αναστατώνει όλους.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το χάνει τελείως

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή αποτελειώνει τον Ακύλα

Ο νεαρός, μετά τον πυροβολισμό εναντίον του, μπαίνει στο χειρουργείο και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή. Απέξω ο Τόλλιας με την Παγώνα αγωνιούν για το παιδί τους και προσεύχονται σε ένα θαύμα να πάνε όλα καλά. Θεέ μου βοήθησέ μου να σωθεί, εκλιπαρεί η Παγώνα κλαίγοντας στην αγκαλιά του Περικλή. Όμως, ο νεαρός δεν τα καταφέρνει και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Η τραγική είδηση κάνει το γύρω του χωριού και όλοι είναι συντετριμμένη μετά τον θάνατο του Θανάση. Οι σκηνές που ακολουθούν θυμίζουν αρχαία τραγωδία και οι δύο χαροκαμένοι γονείς είναι απαρηγόρητοι. Οι γυναίκες στο Διαφάνι στέκονται στο πλευρό της Παγώνας που θρηνεί τον γιο της και καταριέται τον Ακύλα, που ξέρει πως αυτός σκότωσε το Θανασάκη.

Άγριες-Μέλισσες-Τόλλιας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το μεγαλοπρεπές τέλος του Δούκα

Αυτός ο καταραμένος σκότωσε το παιδί μου! Αυτός μου πήρε τον γιο μου, φωνάζει και ο Τόλιας αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να σκοτώσει τον Ακύλα, αλλά οι ψυχραιμότεροι επεμβαίνουν και αποφεύγονται για την ώρα τα χειρότερα.

Περικλή, έχει τρελαθεί εντελώς; Έχεις γυναίκα, παιδιά, που σε χρειάζονται περισσότερο από ποτέ τώρα, του λένε αλλά εκείνος είναι ταύρος εν υαλοπωλείο.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού

Από την άλλη ο Ακυλάς πανηγυρίζει την έκβαση της ιστορίας, αλλά η Ζωή που ξέρει ότι είναι ένοχος και πως σκότωσε ένα αθώο παιδί, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ TiVi Σίριαλ, τον διώχνει από το σπίτι.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close