Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος του Σταμάτη λίγο πριν το φινάλε

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού θα μάθουμε ποιο θα είναι το τέλος του Σταμάτη λίγο πριν το φινάλε της σειράς. 

Τελικά ο Σταμάτης θα γίνει άνθρωπος ή θα συνεχίσει να μας σπάει τα νεύρα μέχρι το τελευταίο επεισόδιο;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 105 , 106 , 107 , 108

Σίγουρα ο Σταμάτης είναι ένας χαρακτήρας που έχει καταφέρει να προκαλέσει διχασμούς και συγχύσεις τόσο στην σειρά όσο και στο τηλεοπτικό κοινό. Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον έχει προκαλέσει το τέλος του Σταμάτη.

Άγριες Μέλισσες-Βιολέτα-Σταμάτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα εκδικείται τον Νικηφόρο

Στα τελευταία επεισόδια σίγουρα έχουμε παρατηρήσει τον Σταμάτη να είναι μετανιωμένος για τα λάθη του παρελθόντος και να κάνει κινήσεις για να τα διορθώσει. Συγκεκριμένα ζητά μία δεύτερη ευκαιρία και από την Βιολέτα αλλά και από τον γιο του, τον Ζαχαρία.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζουν πριν από το φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες-Βιολέτα-Σταμάτης-

Αυτό βέβαια που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν τα λάθη που έκανε ο Σταμάτης στο παρελθόν θα βρουν τελικά την πολυπόθητη συγχώρεση. Θα τον συγχωρέσει η Βιολέτα και ο Ζαχαρίας; Ο Νίκος Ψαριανός που υποδύεται τον Σταμάτη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για το φινάλε του Σταμάτη στο περιοδικό TV24.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη – Θέμης το ζευγάρι του Διαφανίου

Αποκάλυψε λοιπόν στο TV24 και στην δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γαρνέλη ότι: «Θα ήθελα να συμμορφωθεί και να γίνει ένας καλός οικογενειάρχης, ώστε ο γιος του να έχει ένα καλό πρότυπο».

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας έξω φρενών με το διαζύγιο

Οπότε, υπάρχει μία πιθανότητα να δούμε τον Σταμάτη να αλλάζει ολοκληρωτικά και ίσως αυτή η αλλαγή να φέρει την ευτυχία και στην Βιολέτα αλλά και στον Ζαχαρία. Αναμένουμε.

Άγριες Μέλισσες-Βιολέτα-Σταμάτης-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close