Άγριες-Μέλισσες-Ρένα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς, η σχέση της Ρένας με την οικογένειά  Σεβαστού γίνεται καταστροφική.

Με την Μυρσίνη όμως μπορείς να κρατήσεις επαφές καλή μου;;; Γιατί σε συμπαθούσε και πολύ…

Η Μελίνα Λεφαντζή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό τηλεθεατή και έδωσε σπόιλερ για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ήταν μεγάλο πλήγμα για τη Ρένα ο θάνατος του πατέρα της;

Ναι, γιατί ήταν το στήριγμα της, ο άνθρωπος που είχε σαν πρότυπο. Επίσης, σαν οικογένεια ήταν πολύ αγαπημένη, υπήρχε στήριξη και εμπιστοσύνη ανάμεσά τους.

Άγριες Μέλισσες: Ένα κομμάτι της Ρένας ζητάει εκδίκηση

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο με την Δρόσω

Ο χαμός του πατέρα της ήταν κάτι που δεν μπορούσε να το διαχειριστεί καθόλου. Ένα, όμως, από τα στοιχεία που θαυμάζω στη Ρένα είναι ότι κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της για να στηρίξει την οικογένειά της.

Ήρθε και ο χωρισμός με τον Νικηφόρο, οπότε το πλήγμα ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

Ακριβώς και νομίζω ότι είναι εμφανές ότι η Ρένα έχει πραγματικά χτυπηθεί από αυτά τα δύο γεγονότα, τα οποία όμως έχουν δεν την έχουν γονατίσει. Έχει λυγίσει, ακόμα παλεύει να τα ξεπεράσει, τα κουβαλάει, αλλά συνεχίζει, δεν έχει σταματήσει να προσπαθεί.

Ένιωσε περισσότερο θιγμένη από το γεγονός ότι ο Νικηφόρος επέστρεψε στην αγκαλιά της Ασημίνας;

Οποιαδήποτε γυναίκα θα την ενοχλούσε αυτό, αλλά νομίζω ότι, τελικά, δεν στέκεται σε αυτό. Σίγουρα, είχε δει ως αντίζηλη την Ασημίνα, καταλήγει, όμως, στο συμπέρασμα πως οποιαδήποτε κι αν ήταν θα πληγωνόταν και θα είχε αυτή την αντίδραση. Αυτό που ήθελε ήταν ο Νικηφόρος.

Άρα το μεγαλύτερο στοίχημα γι’ αυτήν τώρα είναι να καταφέρει να συνεχίσει τη ζωή της;

Η Ρένα είναι μαχήτρια και δεν σταματάει. Κι επειδή ακριβώς έχει πολύ ψηλά την οικογένειά της και τον εαυτό της, δεν θα σταματήσει επειδή χώρισε με τον άνθρωπο, με τον οποίο είχε φανταστεί τη ζωή της.

Άγριες Μέλισσες: Η σχέση της Ρένας με την οικογένειά του Σεβαστού γίνεται καταστροφική

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φυλακίζει την Κορίνα

Σίγουρα, αυτό πληγώνει και προσπαθεί πάρα πολύ να τα κρύψει, αλλά δεν θα σταματήσει την πορεία της, είτε μέσα στην Νομαρχία και στο έργο του αεροδρομίου είτε γενικότερα.

Την είδαμε να του κάνει τη ζωή δύσκολη σε σχέση με το έργο του αεροδρομίου. Η εκδίκηση είναι κάτι που την ενδιαφέρει;

Ο Νικηφόρος παλεύει για να επηρεάσει την πορεία και τη διαδικασία ενός έργου, με σκοπό κυρίως να προτρέψει ένα χωριό. Η Ρένα είναι πολύ ορθολογίστρια ως προς αυτό και κυνική. Δεν θεωρεί ότι αυτό είναι αρκετό για να σταματήσει το έργο, όταν παίζονται τόσα χρήματα. Νομίζω ότι αυτός κυρίως είναι ο λόγος.

Άγριες Μέλισσες: Η σχέση της Ρένας με την οικογένειά του Σεβαστού γίνεται καταστροφική

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας λέει την αλήθεια στο Ζάχο

Σίγουρα, παίζει ρόλο και το προσωπικό στοιχείο, αλλά είναι αλληλένδετα αυτά τα δύο. Δηλαδή και ο Νικηφόρος της φέρεται με έναν τρόπο που της προκαλεί φοβερή ανασφάλεια, δεν υπάρχει σιγουριά για το πώς θα κινηθεί το έργο, ενώ ταυτόχρονα όλα αυτά γίνονται στο χωριό στο οποίο μένει η Ασημίνα.

Η Ρένα γνωρίζει ένα μεγάλο μυστικό του, που έχει να κάνει με το μικρό Σέργιο. Μπορεί να τη δούμε να το αποκαλύπτει;

Πραγματικά δεν γνωρίζω. Κι εγώ βρέθηκα έκπληκτη με κάποιες από τις πράξεις της Ρένας, οπότε μπορεί να συμβεί και αυτό. Εάν αισθανθεί ότι πιέζεται πολύ και ξεπερνάει τα όρια της, μπορεί να φτάσει και σε κάτι τέτοιο. Αλλά νομίζω ότι δεν θα έκανε κάτι χωρίς να υπάρχει λόγος.

Με τη Μυρσίνη θα κρατήσει επαφή;

Κι αυτό παραμένει μυστήριο. Φαίνεται ότι υπάρχει μία συμπάθεια από και από τις δύο πλευρές. Η Ρένα, όμως, δεν θα βάλει τίποτα πάνω από εκείνη και τη μητέρα της.

Άγριες Μέλισσες: Η σχέση της Ρένας με την οικογένειά του Σεβαστού γίνεται καταστροφική

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Θανασάκης δολοφονείται

Η σχέση τους με την οικογένεια των Σεβαστών ήταν καταστροφική, οπότε είχε ήδη υπάρξει ένα μεγάλο πλήγμα. Αν θα καταφέρουν να κρατήσουν επαφή, θα γίνει μέσα από ένα άλλο πλαίσιο.

Έχετε σκεφτεί πώς τα θέλετε να βρει τη Ρένα το τέλος της σειράς;

Θα ήθελα να έχει κι αυτή ένα κλείσιμο, όπως περιμένουμε για όλους τους ρόλους. Να υπάρξει μία κάθαρση, να καταφέρει να στηρίξει την οικογένειά της και να βγει από αυτό αλώβητη ή να παραχωρήσει ένα βήμα στα προσωπικά της. Να βρει ένα στήριγμα και μία ελπίδα ότι θα υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close