Άγριες Μέλισσες: Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ακύλα αρχίζει

Άγριες Μέλισσες: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τον Ακύλα αρχίζει. 

Ε τόσα και τόσα έκανες Ακύλα παλικάρι μου. Δεν θα ερχόταν και η αντίστροφη μέτρηση καλέ μου θα ερχόταν. Τώρα τι να σου πω καλώς τα δέχτηκες…

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ακύλα αρχίζει…

Τα μέτωπα που έχει ο Ακύλας εναντίον του είναι πολλά και πλέον οι εχθροί του είναι περισσότεροι από τους συμμάχους του, με αποτέλεσμα η αντίστροφη μέτρηση για την καταστροφή του να έχει ξεκινήσει. Ο Ζάχος είναι αποφασισμένος να ξεμπροστιάσει της παρανομίες του και όπως θα δούμε, στριμώχνει τον Μεγαρίτη ζητώντας οικονομικό έλεγχο στις δουλειές που έχει αναλάβει.

Άγριες- Μέλισσες -Ακύλας-

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Κυρά Μάρω επιστρέφει

Όπως είναι φυσικό, όμως, ο Ακύλας δεν πρόκειται να επιτρέψει τόσο εύκολα σε κανέναν να μπει εμπόδιο στα σχέδιά του και ο ξανθός προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα. Ωστόσο, η σχέση του Ακύλα με τον Ζάχο θα φτάσει στα άκρα και οι δύο άντρες ξεκινούν ένα επικίνδυνο πόλεμο. Από την άλλη, ο δικηγόρος Φραγκούδης προτείνει στους Διαφανιώτες μία πιο επιθετική τακτική απέναντι σε όσους σχεδιάζουν το νεο αεροδρόμιο προκειμένου να καταφέρουν να γλιτώσουν το χωριό τους.

Άγριες- Μέλισσες-Φραγκουδης-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα ζητά διαζύγιο από τον Μελέτη

Ακόμη ο Μεγαρίτης σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος και με τον Μελέτη, ενώ φτάνει και η μέρα που θα συναντηθούν όλοι μαζί στη νομαρχία για το θέμα του αεροδρομίου.

Άγριες- Μέλισσες- Ακύλας - Δουκας

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο μεγαλοδικηγόρος Οδυσσέας Φραγκούδης έρχεται στο Διαφάνι

Στη συνάντηση αυτή, σύμφωνα με το περιοδικό TVΣΙΡΙΑΛ  ο Ακύλας δείχνει να στριμώχνεται από τον δικηγόρο και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Διαφανίου. Έτσι, λίγο μετά αναγκάζεται να κάνει μία πρόταση στον Δούκα που θα ανατρέψει τα πάντα. Θα δεχτεί, όμως, ο Σεβαστός να προδώσει και πάλι το Διαφάνι ή η  αντίστροφη μέτρηση για τον Ακύλα αρχίζει ;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close