Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος μετανιώνει για τον γάμο με την Ρένα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος μετανιώνει για τον γάμο με την Ρένα

Εμ βρε Νικηφόρε μου ήθελε και  σκέψη πουλάκι μου αυτό που έκανες;;; Τώρα λούσου τα … Που την πήγαινες αυτή την ξινέτζω

Η Κορίνα υποψιάζεται τον Μπάμπη

Για την κλοπή που έγινε στο σπίτι του Ακύλα ο ένοχος δεν έχει βρεθεί και η Κορίνα έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Μπάμπη. Τα όσα της είπε για το σταυρουδάκι δεν την έχουν πείσει, όμως είναι ερωτευμένη μαζί του και αυτό τη φέρνει σε δίλημμα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Μεγάλε Σεβαστέ πιάστηκες κορόιδο

Άγριες-Μέλισσες-Κορίνα

Δείτε ακόμη  Άγριες Μέλισσες: Το τέλος των πρωταγωνιστών

Την ίδια στιγμή, ο Σταμάτης, που ξέρει πού βρίσκονται τα χρήματα, προτείνει στη Βιολέτα να τα πάρουν και να φύγουν με τον Ζαχαρία. Εκείνη αρνείται, όμως ο Σταμάτης είναι αποφασισμένος και ετοιμάζει βαλίτσες.

Άγριες-Μέλισσες-Σταμάτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Αυτή θα είναι η τιμωρία των Σεβαστών

Αυτός που θα του αλλάξει τα σχέδια είναι ο ίδιος του ο γιος, που του ξεκαθαρίζει πως δεν θα φύγει από το Διαφάνι. Τα χρήματα, πάντως, είναι άφαντα και η Βιολέτα φοβάται ότι ο Σταμάτης τα πήρε. Ο Κυριάκος δεν συμμερίζεται την ταραχή της και προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο ίδιος έχει βάλει την υπογραφή του στο διαζύγιο με την Ουρανία και ο γάμος τους αποτελεί παρελθόν.

Άγριες-Μέλισσες-Ρένα

Δείτε ακόμη  Άγριες Μέλισσες : Παντρεύεται η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Ένας άλλος γάμος, αυτός του Νικηφόρου με τη Ρένα, μπαίνει στην αναμονή. Σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες tv, τουλάχιστον αυτή την απόφαση έχει πάρει ο  Νικηφόρος. Εχεί καταλάβει πως δεν αγαπά την Ρένα και είναι έτοιμος να της το ανακοινώσει αλλά τον προλαβαίνουν τα γεγονότα.

Η κατάσταση της υγείας του πατέρα της δεν του επιτρέπει να την ανακοινώσει. Έτσι, νιώθει εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση την οποία δεν μπορεί να ελέγξει και αυτό του προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση… Ο Νικηφόρος μετά από ένα γεγονός θα καταφέρει να απεγκλωβιστεί από αυτή την κατάσταση και την αφορμή θα την δώσει η ίδια η Ρένα. Σε λίγες μέρες θα σας πούμε

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close