Άγριες Μέλισσες: Δεν θα αφήσουμε αυτό το κάθαρμα να μας διαλύσει

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Μελέτης λέει πως δεν θα αφήσουν αυτό το κάθαρμα να τους διαλύσει.

Βρε Μελέτη, μην αφήσεις αυτό το κάθαρμα να σας διαλύσει, αλλά καν’ το με σωστό τρόπο ρε πουλάκι μου…

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ξανθός εκδικείται Νικηφόρο και Κωνσταντή

Ο Μελέτης συγκεντρώνει τον δικό του στρατό και είναι αποφασισμένος να τα βάλει με τον Ακύλα μέχρι το τέλος. “Δεν θα αφήσουμε αυτό το κάθαρμα να μας διαλύσει και να μας πάρει τις περιουσίες μας. Τα χωράφια είναι δικά μας.” λέει και παίρνει κόσμο με το μέρος του.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη;

Στο Διαφάνι οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση. “Πρέπει να βρεθεί σύντομα μία λύση αλλιώς θα τα χάσουμε όλα.” λέει ο Δούκας με αγωνία ενώ την ίδια ώρα όλο το χωριό στήνεται απέναντι στον Ακύλα για να τον εμποδίσει να προχωρήσει στα σχέδιά του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μπαίνει εμπόδιο στην σχέση Νικηφόρου – Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Νικηφόρος-Κωνσταντής-

Εκείνη τη στιγμή ένας απροσδόκητος σύμμαχος θα εμφανιστεί για να στηρίξει με λάθος τρόπο την προσπάθεια των κατοίκων και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μελέτη και τη νέα του ομάδα που ορμάει στον Μεγαρίτη και τους ομοίους του προκαλώντας αναταραχή στο Διαφάνι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος θέλει να εκδικηθεί για το θάνατος της Μάρως

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Τα μαζεύεις και φεύγεις από δω Μεγαρίτη” του λέει ο Μελέτης. Εκείνος έξαλλος υποχωρεί με την υπόσχεση να επιστρέψει πιο προετοιμασμένος. “Αν πιστεύεις πως κέρδισες είσαι γελασμένος, να το θυμάσαι αυτό που έκανες σήμερα γαμπρέ μου.” του απαντάει και φεύγει.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close