Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος ζητάει εκδίκηση για τον θάνατο της μητέρας του

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Ζάχος θέλει να εκδικηθεί για το θάνατος της Μάρως.

Νομίζω πως έρχεται ισοπέδωση παιδιά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Νικηφόρος

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος ζητάει εκδίκηση για τον θάνατο της μητέρας του

Όσο ο Πέτρος βρίσκεται κρυμμένος ο Ζάχος είναι στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να μην είναι σίγουροι αν θα καταφέρει να περπατήσει καλά. Ο Ζάχος είναι συντετριμμένος γι’ αυτό που του συνέβη ενώ πολύ σύντομα θα ενημερωθεί και για τον θάνατος της αγαπημένης του μητέρας, κάτι που θα τον κάνει να χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος-Ζάχος-

Δείτε ακόμα  Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το απίστευτο τέλος της σειράς

Στο μεταξύ η βόμβα που τραυμάτισε σοβαρά τον Ζάχο και στέρησε την ζωή της μητέρας του θα χαρακτηριστεί τρομοκρατική επίθεση και για να γλιτώσει την σύλληψη ο Πέτρος θα ζητήσει καταφύγιο στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος ζητάει εκδίκηση για τον θάνατο της μητέρας του

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος Ρισκάρει τη ζωή του για το Διαφάνι

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι πιστεύουν πως ο εγκέφαλος της συγκεκριμένης τρομοκρατικής ενέργειας είναι ο Πέτρος και ο Ζάχος είναι διψασμένος για εκδίκηση. Θεωρεί πως ο Πέτρος είναι υπεύθυνος για την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά του.

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα βρούν την Ευτυχία

Ο Πέτρος αποφασίζει να επισκεφθεί τον Ζάχο στο νοσοκομείο θέλοντας να τον κοιτάξει στα μάτια και να του εξηγήσει. Ο Ζάχος όμως γίνεται πυρ και μανία με την παρουσία του Πέτρου εκεί και ξεκινούν οι δυο τους να ανταλλάζουν απειλές και βαριές κουβέντες.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βάζει τα τσιράκια του να καθαρίσουν

Μάλιστα ο Ζάχος δεν διστάζει να απειλήσει τον Πέτρο πως θα φωνάξει την αστυνομία αφού πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσει η ψυχή της μητέρας του είναι ο Πέτρος να οδηγηθεί στην φυλακή και φυσικά στην εξορία.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής;

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-Λάμπρος-Ελένη-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 113 , 114 , 115 , 116

Ο Πέτρος φοβάται ότι θα σταλεί εξορία και οι αδερφές Σταμίρη βρίσκονται σε πανικό. Μένει μόνο να δούμε αν εξαιτίας αυτής της νέας κόντρας στις Άγριες Μέλισσες, χυθεί κι άλλο αίμα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close